Viši Životno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:17 AM

Sunday, February 1, 2009

Uvijek je potrebno za vas kako bi pripremili, jednom kad do dobi kad to ne znaju imati previše godina lijevo u ruci. Ako ste starija osoba, i tražite životnog osiguranja politike koja će vam dati pokriće za smrt i druge mishaps koji svibanj pojaviti u vrijeme doći, tako da ćete morati učiniti financijski ovise o vašoj djeci vrijeme teško vrijeme, onda ostatak može uvjeriti da prilicno su nekoliko odredbi postojećih pomoći vam u ovom trenutku svog života.
Mnoge puta želite ostaviti za sobom određenu količinu novaca za članove vaše obitelji ili vaš suprug nakon smrti i taj uvjet je ispunjen od strane raznih viši osiguranje života politike.

Ali, u svojoj dobi, a ne mnoge kompanije će imati politiku za vas, kao što su veće šanse od njih gubi novac kao što svibanj ne žive dugo. Ako želite znati točno što tvrtkama osigurati viši osiguranje života i znam što iznos premija bi vam najviše odgovaraju ili iznos osiguranja trebali tražiti ovisno na vaše zdravlje uvjeta, zatim se prijavite na raznim online osiguranja web stranica koja će pomoći vam dati točan predračun koji će dokazati koristan za vas.
Viši životnom osiguranju može biti stečen u raznim metodama, najučinkovitiji je nedavno uveden univerzalnom životnom osiguranju (pojam do 100). Prema ovoj vrsti osiguranja, bilo tko od vas čak i iznad 60 godina mogu dobiti politike pružiti pokriće za ostatak svog života ili barem do dobi od 120, bez obzira na vaše zdravstveno stanje i dob. Ali za to morate biti u stanju platiti premije i postaviti ciljani iznos za sebe prema Vašu korist.
Osim toga možete i isključiti za viši ugovora o osiguranju života koji vam omogućuje da proda svoje postojeće police osiguranja na treću osobu za vrijednosti više od iznosa koji će biti plaćeni za vas kompanije koje ste kupili od politike.

Ovo je sasvim legalan i složen posao, koji zahtijeva uključivanje nekih drugih ljudi, te kao što je licenciran financijskih savjetnika upoznati vas s intricacies ove transakcije i životu naselja brokera koji će za pretraživanje najbolji kupac za vas . Ima dosta nekoliko tvrtki kao što vam pomaže u dobivanje viši Životno osiguranje politike putem vlastite tvrtke sheme.

0 comments: