Privatno zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:29 AM

Saturday, February 28, 2009

A politika zdravstvenog osiguranja je obavezna legitimne ugovor između društva i klijenta. Najvece razlike između životnog osiguranja i privatnog zdravstvenog osiguranja, životnog osiguranja je da se kupnjom osiguranja za cijeli život osiguranika na nepromjenjiv vrijednost premija zajedno sa sadržajima za obnovu, dok privatno zdravstveno osiguranje je kupio svake godine gotovo bez garancija za obnovu, au svakom slučaju obnove, ne postoji jamstvo za stabilnost premium stopama.

U privatnom zdravstvenom osiguranju, a odbitne uključujući suosiguranje je plaćena od strane poli-držač. Suosiguranje označava način dijele medicinske troškove, ako oni premašuju neoporezive u pod zdravstveno osiguranje politika do zaustaviti gubitak od politike. Jedan oblik zdravstvenog osiguranja je recept droge planova koji osigurava brojne koristi poslodavcu planove. Ovi planovi recept droge obvezuju ljude da izvršite dodatnu uplatu uz troškove zadovoljavati recept droge planove.

Privatno zdravstveno osiguranje nudi ulazak u privatnim bolnicama s većim udobnost od javnog bolnici, više opcija za liječnike i vjerojatno za nekoliko kratkih queues obrasce za neobavezno kirurgije.
Evo nekoliko izbora za opciju jeftini za privatno zdravstveno osiguranje:

* Kupnja politiku s viškom
* Kupnja politiku uz suosiguranje
* Kupnja proizvoda s ekskluzije nekoliko tretmana
* Kupnja neko pravilo koje osigurava pokrivenost za vas u javnoj bolnici


Najčeąći ograničenja i isključenja pod privatno zdravstveno osiguranje su:

* Plastična kirurgija
* Heart i zaobići kirurgija
* Operacije katarakta
* Akušerstvo i pedijatrija vezane pozornost
* Zamjena za koljeno, hip i ostale zglobove
* Psihijatrijske skrb
* Psihoterapija



Troškove privatnog zdravstvenog osiguranja, diže se iz dana u dan. The advancements u medicinsku znanost i tehnologija krechu liječnicima costlier. Kao rezultat toga, prosječna starost građana u tim zemljama se postupno povećava s više traženog zdravstvena služba za starije građane.

0 comments: