Pristupačne zdravstvenog osiguranja

Posted by Kate Sheen at 3:23 AM

Sunday, February 15, 2009

Izraz "pristupačne zdravstvenog osiguranja" se rijetko koristi sada-a dana za sve veće troškove života, koje su se promijenila u zadnjih nekoliko godina. Zdravstveno osiguranje, ali je neizbježan rješenje za visoke medicinske ne plaćaju račune. Iako su pristupačne zdravstvenog osiguranja ne nudi najviše potrebna sveobuhvatna pokriva, to je sigurno dobiti za mnoge ljude.

Neosiguran da ljudi imaju većih uplata za njihov medicinski pomagala od osiguranika. Čovjek, koji je imao njegov cista odstranjena s leđa, platio deset puta više od iznosa koji njegove osiguravajuće društvo je trebao platiti je morao čekati njegovo zdravstveno osiguranje za pokrivanje njegovih zdravstvenih troškova. Jedan od bolnice u Kaliforniji naplaćeno njihovih pacijenata neosiguran pet puta više nego stvarni iznos njihovih zdravstvenih troškova.

To je zato što su osiguravajuća društva rade tajno s health care doprinositeljima. Oni dogovoriti cijena za ljekare i bolnice, uključujući i nekoliko drugih medicinskih sadržajima i ponudom dobit za svakoga isključujući pacijenata. To je vidljivo iz ograničenja pacijent ne odabiru liječnika izvan fiksne mreže liječnici.

To je prilično bitna imati zdravstveno osiguranje pristupačne za većinu od ozbiljnih zdravstvenih problema. No, vrlo je morao pronaći pristupačne zdravstvenog osiguranja. Katastrofalnog zdravstvenog osiguranja je jedini izbor lijevo za većinu ljudi. Katastrofalnog zdravstvenog osiguranja je dostupno za one osobe koje nemaju prošlost medicinskom registru. Premijer korist katastrofalnog zdravstvenog osiguranja je niska mjesečna premija stopama. To je jedan od oblika pristupačne zdravstvenog osiguranja koja nema puno pokrivenost. Ona ne obuhvaća rutinske ili bilo kakve preventivne terapije. Katastrofalnog zdravstvenog osiguranja ne uključuju također recepta. Ovaj tip pristupačne zdravstvenog osiguranja namijenjen je za pokrivanje bolničkih zapise za velike operacije, pa čak i ovo ima ograničenja. No, ova kategorija pristupačne zdravstvenog osiguranja je bolje nego bez zdravstvenog osiguranja, na sve.

0 comments: