Individualna zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:23 AM

Monday, February 16, 2009

Individualna zdravstveno osiguranje je važan kriterij za svoje zdravlje i opće dobro stanje. Obično oni ljudi koji nemaju zdravstveno osiguranje, najvjerojatnije neće primiti potrebnu medicinsku pomoć i pažnja u trenutku njihova potreba.

Individualna zdravstveno osiguranje se može pristupiti u bilo kojem od ta dva načina. U većini uobičajenih načina dobivanja individualnih zdravstveno osiguranje je od poslodavca. Većina poslodavaca nisu obavezne ponude medicinski planovi nakon 3 do 6 mjeseci spajanje zaposlenika. Dio troškova će biti automatski odbija od vaše plate i glavni dio ukupne troškove pokriva vaš poslodavac.

Drugi način kupnje pojedinačnih zdravstvenog osiguranja je odabira privatnog plana. Možete odabrati plan prema Vašem proračunu i uvjet kontaktirate bilo koji broj zdravstvenih osiguranja. Mnogi od tih osiguravajućih društava također pružaju besplatno stope za zdravstveno osiguranje za Vašu korist. Čineći korištenje ovih besplatno citate, možete jednostavno usporediti ponude, usluge, premije i deductibles osigurava različite osiguravajućih društava. Ali, razmislite o nekim od bilo koje točke prethodnog odlučivanja.

Pobrinite se na činjenicu da je vaš liječnik prisutna je uključena u mrežu vaše osiguravajuće tvrtke. Većina od osiguravajućih društava obvezuju da se odluče za liječnika unutar njihove mreže. Morate se držati svog liječnika uključeno u mrežu, ako ne želite da promenite lekara. Također razumnom idi za odbitne. Odbitne je iznos koji ste spremni potrošiti prije početka medicinske troškove pokrivenost. Plaćati visoke odbitne znači da se troše veliki iznos novca ste vlastiti džep usprkos bitak u dobrom zdravlju. Niska odbitne znači da vaše premije bit će veća. Također izbjegavajte kupovanje police osiguranja zdravlje pojedinca od privatnih tvrtki, koje svibanj dokazati da bude skupo. Premije za vaše zdravlje apriorna evidenciju i izvještavanje o osiguranju obitelji su veća od normalne.

0 comments: