Kratkoročni zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:24 AM

Wednesday, February 18, 2009

Kratkoročni zdravstveno osiguranje je bolji izbor zdravstvenog osiguranja za one koji su idući u biti neosiguran za kraći vremenski period. Kratkoročni zdravstveno osiguranje jamči stalnost pokrivenosti, ali ne trajno rješenje za bilo koje tijelo zdravlje zabrinuti zahtjevima.

Kratkoročni zdravstveno osiguranje planovi su značili za pokriće za malo vremena, obično 1-6 mjeseci. Neka osiguravajuća društva produzze njihova pokrivenost do jedne godine. Kratkoročni zdravstveno osiguranje je izvanredan i za one koji su uhvaćen "između" planove. On svibanj biti slučaj a college student koji nije ništa drugo pokriveno politike njegove roditelje, pa čak i nema posla, uključujući takve opcije. Ne znači pokrivenost zadržavanja potrebnih radnji ili pozivaju skupe medicinske račune. Dakle, kratki termin zdravstvenog osiguranja pokrivenosti bi odobriti do jedan dobije dugoročno izvještavanje iz njegovog poslodavca ili putem privatnih osiguranja plan.

Vaše zdravlje mora biti u dobrom stanju i morate biti ispod 65 godina zbog kratkog tem podobni za zdravstveno osiguranje. Neka osiguravajuća društva proširiti pokrivenost do njihovih uzdržavanih ispod 19 godina. Malo su planovi za prošireno uzdržavanih ispod 25 godina koji su redovite studente.

Općenito kratkoročne zdravstveno osiguranje ne uključuje pokrivenost za apriorna uvjetima. Definicija apriorna stanje je različito u različitim državama, ali commonest opis je da je bilo koja bolest ili zdravstvenih problema vaš, koji je otkriven u zadnjih 3 ili 5 godina.

Kratkoročni zdravstveno osiguranje prestaje nakon ograničeni vremenski period. Kratkoročni zdravstveno osiguranje planovi obično se ne može obnoviti. Dakle, morate tražiti dugoročno zdravstvenog osiguranja pokrivenosti. Većina od osiguravatelja nude kratkoročne zdravstvenom osiguranju osigurati dugoročno zdravstveno osiguranje previše. Trebali biste razmišljati o opciju za pojedine zdravstvenog osiguranja više od metak pojam zdravstvenog osiguranja, ako Predviđamo da vam je potrebna zdravstvenog osiguranja za više od šest mjeseci.

Vi svibanj pozvali zdravstvenih troškova, koji će se odlučili na iznos od odbitne ste se odlučili za vaše politike. Tako niska odlučiti za odbitne unatoč visokim premije. Malo je politika ne pokriva troškove drugih stvari, kao i recept, a puni iznos Vaše medicinske troškove. Dakle, morate raspitati o iznosu Vašeg izdataka koji će biti pokriveni vaše politike, prije Vašeg odabira neke kratkoročne zdravstveno osiguranje politike.

0 comments: