Grupa zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:25 AM

Thursday, February 19, 2009

Grupa zdravstveno osiguranje pokriva medicinski troškovi za mnoge osobe u isto vrijeme u roku određenom politikom. Svaki kvalificirani sudionik je pokriven neovisno o dobi ili fizičkom stanju. Grupa zdravstveno osiguranje je savršen za međunarodne zaposlenih, putnika, učenici i misionari. U nastavku je objašnjeno u različite vrste skupina zdravstveno osiguranje:


* Major Medical Rasprostranjenost: Obično je to koristi duže pokrivenosti uključujući sveobuhvatni medicinski glavnih naselja na slične medicinske koristi u nacionalnom medicinski planovi u SAD-u. Liječenje je dostupno u izboru osiguranika ili u slučaju hitne medicinske ustanove prijevoz do najbliže zdravstvene usluge su pokrivene. Normalno stalnog Third country nationals, Lokalna državljana i misijska skupina su najbolje za podudarnu Major Medical Izvještavanje prema skupini zdravstvenog osiguranja.
* Travel Medical Rasprostranjenost: Travel Medical Pokrivenost se obično koristi za kraća razdoblja pokrivenosti u vrijeme non-primjena sveobuhvatne glavne medicinske paybacks uključujući mentalnog, nervozna, materinstva i preventivne remunerations. Pokrivenost za liječenje dozvoljeno ograničeno je na lokalitetu su osigurani. Transportna postrojenja na kojem se nalazi medicinske usluge su pokrivene u svakom slučaju hitne medicinske


Za dobivanje citate za uspoređivanje Posjetitelj Travel Medical Izvještavanje prema skupini zdravstvenog osiguranja planovi na sljedeća pitanja su potrebne da se odgovori:

* Age of posjetitelj ili putnik
* Starost od supružnika od putnik i nužnost pokrivenost za supružnika
* Broj / s za obiteljska ispod 18 godina koje trebaju pokrivenost
* Starost / s je obiteljska mlađa od 18 godina
* Pokrivenost limit za medicinske troškove pod grupu zdravstvenog osiguranja



* Iznos odbitne grupa za zdravstveno osiguranje
* Izvještavanje datumi
* Home zemlji posjetitelj ili putnik
* Ime zemlji ili zemljama za potrebe pokrivenosti
* Adresa
* Stalna adresa posjetitelj ili putnik

0 comments: