Putničke zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:20 AM

Monday, February 9, 2009

Vi sigurno ne zamišljati od sebe ili Vaše obitelji bolesni ili povrijeđeni dobivanje uz svoj san putovanje. Nema tijelo voli misliti o nepovoljne stvari koje se mogu pojaviti dok putuju. Ali je istina da svaki put kad ste na putovanju rizika koji su uključeni u to. Mnogi nacionalnog zdravstvenog osiguravatelja ne odobri dovoljno putovanja zdravstveno osiguranje. Oni također ne nude potrebna medicinska evakuacija koji pokriva trošak prijevoza nosi kritički povrijeđeni ili bolesnih osoba, te međunarodna otkaza putovanja pokrivenost. Na nedostatak ili odsutnost putovanja zdravstvenog osiguranja mogu napraviti situacija pogoršati.

Svi putnici trebali odnosu kupnja putničke zdravstvenog osiguranja prije putovanja bilo kojem mjestu daleko ili blizu, kao putovanje zdravstvenog osiguranja ekonomske minimizira opasnost od nezgoda i unanticipated krize. Možete dobiti i hitnih zubarske medicinska pomoć, zaštita od nezgoda putovanja, oštećenja ili krađu prtljage, koristi za gubitak, hitne medicinske evacuations i naknade za otkaz putovanja i izleta poremećaj.

Postoje razne kategorije putovanja zdravstvenog osiguranja koje uključuju:

* Medicinski disbursements
* Apriorna uvjeti
* Hitna evakuacija
* Repatrijacija ostaje
* Zrakoplovnih nesreća
* Putno otkaz
* Putno prekida
* Putno kašnjenje
* Izgubljena prtljaga
* Terorizam


Nekoliko tvrtki pružaju različite stope za slične putovanja zdravstveno osiguranje politike. Tako uvijek usporediti različite stope koje nude različite kompanije za putovanje zdravstvenog osiguranja pokrivenosti. Pročitajte o zdravstvenom osiguranju putovanja politike koje se ove kompanije za osiguravanje da se sve pokrivenost vrste su uključeni u politiku ponudio. Prije odlučivanja ništa, porazgovarati s prijateljima i članovima obitelji o bilo kojem osiguratelj koga i oni znaju kako i raspitati se detaljno o uslugama koje su za availed iz koje osiguratelj. Također provjerite osiguranja poduzeća potrošača usluga broj bodova i fiskalne statusa korisnika na web stranicama. Odaberite takav osiguratelj na koje se možete osloniti, bez brige.

0 comments: