Prodaja cijeli izraz životnog osiguranja

Posted by Kate Sheen at 3:18 AM

Wednesday, February 4, 2009

U ovom trenutku unpredictability i nesigurnosti, to je uvijek poželjno je kupiti životno osiguranje da će dati vaše obitelji ili korisnicama financijske sigurnosti i pomoći na svoju smrt i drugih nepredvidivih događaja i incidenata. Ali si se pitate, što bi moglo biti najbolje za životno osiguranje politika za vas? Da biste dobili odgovor, što je vrlo važno znati o osnovne razlike između dva većina željene životnog osiguranja načela - Cijela Pojam životnog osiguranja ili cijelom životu i životnom osiguranju pojam.
Odabir procesa bilo jedna od ove dvije vrste ovisi u potpunosti o vlastitom nahođenju kao vaše zahtjeve, potrebe i financijske snage će odrediti jednog ćete radije za sebe. Cijela i životnom osiguranju pojam razlikovati jedni od drugih u prednosti oni nude, cijena premije i trajnosti od politiku. Iako je najbolje konzultirati Financijski savjetnik ili Branitelj pred kupnjom police osiguranja, trebali biste imati znanje o tome, sami.
Termin za životno osiguranje pruža vam samo smrt korist, to jest, to će vaše korisnicama financijske pomoći na Vašem smrti u pojam ili propisano razdoblje od pravila koje ste dogovorili prilikom. Ovaj pojam može u rasponu od jedne do trideset godina i ako Vaša smrt ne dogodi u ovom trenutku, onda nećete dobiti novac na kraju tog pojma. Stoga ćete morati obnoviti ili politike ili kupiti novu ili ga pretvorili u stalni politike pružiti Vam pokriće za život, po višoj tarifi, kao i onda vaš život će biti na rende rizik.
Ako imate financijskih ograničenja, pa će to biti najbolje da se odluče za politiku, kao premija isplaćuje svaki mjesec će biti znatno manje i vrlo pristupačne.

Nasuprot Termin Život, cijeli život Osiguranje nudi vam širi spektar koristi, ali po višoj cijeni, što čini ovo pravilo skuplje. Cijeli život je politika stalnog životnog osiguranja koja ne samo da daje vam smrti koristi, ali vam daje obveznog umirovljenja / investicijski plan u kojem je tvrtka akumulira gotovine iz premija koju plaćate, koji ćete primiti na Vašu mirovinu. Ali to zahtijeva veća stopa od čega je iznos premija osiguranja skupo. Ali je iznos premije za cijeli život je manje-više isto, koji ne povećava kao i vi ostariti, bez obzira na vaše zdravstveno stanje. Možete čak i povlačenje novca na gotovinu vrijednost akumuliranu u vrijeme hitne. Dakle, ako vaše financijsko stanje je zvuk i ako znate da ćete dugo živjeti, onda cijeli život osiguranja uvijek će biti bolji izbor.

0 comments: