Grupa Životno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:19 AM

Thursday, February 5, 2009

Životno osiguranje pravila su dostupni različiti sastanak različite kriterije i zahtjeve uključujući Termin Život, cijeli život i Universal Life među one najvažnije. Ali na bliže studije, vas će znati to su uglavnom individualne insurances koje trebate kupiti i može dokazati da se dosta financijski teret na duže staze. Postoji još jedan tip za životno osiguranje koje je relativno jeftinije, naziva grupe za životno osiguranje, iako je to isključivo dobivate od svojeg poslodavca kao nagrada ili beneficiju za svoju predanost kompanije. U ovom slučaju, to je poslodavac, koji je vlasnik i politike koju su osigurani.
U osiguravajuće društvo uzima u obzir grupu zaposlenika kao cjeline, posebno onih koji poslodavac odabire, i postavite poklopac i financijska korist za svoju obitelj na Vašim smrti. Ovo životno osiguranje previše ima prednosti i nedostataka kao i svi drugi. ćete morati platiti određeni iznos novca da bi se udio u osiguranju. Ako je dobrovoljna, onda ste više raspon pogodnosti i osiguranje može se osigurati pokriće za svoju supruga i djeca te. U oba slučaja, iznos premije je zaključan, tako da ne povećava ili smanjuje s vremenom.
Jedan od primarnih koristi ste dobili od grupe životnom osiguranju je da je premija znatno je niska, tako da ne bi se cestarina na vašem financija. Razlog se, tvrtke koje pružaju osiguranje uzima u obzir opće zdravlje te grupe, a budući da je mogućnost da svi članovi grupe umire u jednom trenutku je daleka mogućnost, strah od gubitka novca od strane tvrtke je naravno minimalno.
Poslodavci obično pružaju Grupa Životno osiguranje za određeni vremenski period ili barem za vrijeme kada se rade u poduzeću, nakon što je politika lapses. Ali u nekim drugim vremenima, poslodavac i daje cijeloj grupi životno osiguranje, kada mogu dobiti koristi čak i nakon što napuste tvrtku. Glavni nedostatak ove grupe je da životno osiguranje, osiguranje u slučaju lapses kad napuste tvrtku i to je bio jedini osiguranje imate, zatim dobivanje novog osiguranje za sebe će biti vrlo teško i vrlo skupo kao i vaše zdravlje uvjetima svibanj dobiti lošiji od tada. Ali ako Grupa Životno osiguranje je dodatak vašem postojećem osiguranje, a zatim koristi reaped iz nje će biti od velike vrijednosti za vas.

0 comments: