International travel zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:21 AM

Tuesday, February 10, 2009

International travel zdravstveno osiguranje nudi pokrivenost za:

* Hitne medicinske troškove
* Hitne medicinske evakuacije
* Putno prekida
* Putno otkaz
* Repatrijacija ostaje
* Slučajna smrti


Uz to, nude se razne pokrivenost za internacionalna putovanja. Nekoliko vlada i privatnih organizacija zdravstvenog osiguranja štititi nacionalne planove koji pružaju izvanredan pokrivenost. Ali oni nisu značili za ponudu sveobuhvatne pokrivenosti za međunarodna putovanja. Mnogi domaći osiguravatelja i ne dodjeljuje međunarodna putovanja zdravstveno osiguranje. Oni koji pružaju internacionalna putovanja zdravstvenog osiguranja imaju vrlo ograničene pokrivenost uz visoku suosiguranje i odbitne. Obično nisu outfitted ili kvalificirani za rad s međunarodnim pretvorbe među valutama, međunarodnog jezika, vremenske zone varijacije, međunarodnih zahtjeva za nadzor i ne općenito pokrivaju hitne evakuacije, repatrijacija i ostaje hitne Reunion. Većina američkog zdravstvenog osiguranja poduzeća ne dodjeljuje međunarodna putovanja zdravstveno osiguranje.

Dakle, prije polaska, pokušate dobiti informacije o određenim koristima i manjak od pogodnosti koje pruža Vaše zdravlje osiguratelj prisutan na putuju u inozemstvo. Nekoliko zdravstveno osiguranje politike pružiti malo medicinskim pokrivenost za putuju izvan regije koja je pokrivena. Neke tvrtke ne nude bilo kakve medicinske pokrivenost za otputuju u inozemstvo.

Možete pažljivo analizirati polica osiguranja Vaše posjednik ćete se odluče za, znajući za količinu internacionalna putovanja zdravstveno osiguranje. Iznajmljivanje i homeowner's politike često imaju visoku odbitne za izgubljeno, ukradeno ili otpisano stvari. Pokrivenost koristeći specifične kreditne kartice je ograničeno na let nesreća, slučajna smrt, najam automobila i komadanje štete tijekom puta. Oni su izuzeti putovanja medicinske disbursements, putovanje prekida i hitne evakuacije.

International travel zdravstvenog osiguranja poduzeća fokusirati na planiranje međunarodnog putovanja određen medicinski insurances ponuditi izuzetan obuhvat za koji putuju u inozemstvo. Sigurnosni planovi za putnike također osigurati neprekidan hitne podršku u raznim jezicima. Općenito su uspeli da Vam pomognemo da za dobivanje pravne pomoći, propisane lijekove, jednokratna gotovinska i druge srodne stvari.

International travel zdravstvenog osiguranja mogu se kupiti prije ili poslije odlaze na put. Također možete kupiti internacionalna putovanja zdravstveno osiguranje za bilo koji prijatelj ili relativna.

0 comments: