Putničke zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:21 AM

Wednesday, February 11, 2009

Putnici osigurani su s putovanja zdravstvenog osiguranja za dugo vremena. Razni osiguravajuća društva imaju različite putovanja zdravstveno osiguranje sheme. Dva opsežna klasifikacije putovanja zdravstvenog osiguranja su Fiksni Prednosti planovi i Iscrpan planovi


* Fiksni Prednosti planovi: fiksne Benefit planovi se razlikovati nekoliko ograničenja u korist za sve vrste pokrivene medicinske disbursements. Ove restrikcije inače nisu slični politike granice. Obično ste necessitated za trošiti jedan izvediv početku svake ozljede ili bolesti, a zatim politika kompenzira za preostale troškove. Dodatni iznos za medicinske troškove mora biti plaćen po vas. Možete izabrati da ide na bilo kojem liječniku ili u bolnicu o Vašoj želji. U dostupni su relativno ograničene naknade za Fiksno Prednosti equated planovi da se na sveobuhvatnoj planovi.
* Sveobuhvatna planovi: Općenito, planovi Iscrpan ne nude korist ograničenja koja su osnovana na kategorije medicinske disbursements. Prednosti za medicinske disbursals koje su pokrivene putovanja polica zdravstvenog osiguranja normalno doprijeti do politike ograničenje u Iscrpan planovi. Možete dobiti pojedinosti za svaku politiku u politici zove pamflet. Obično je Iscrpan planovi ili obvezati vam predlažemo da se obratite liječnicima i klinikama u mreži. To vam pomaže da smanjite suosiguranje ukupno i off medicinske mjenica doveo na ekonomičan cijenu. Premium rate su veći za Iscrpan planovi, ali prezentiranju prednosti poboljšalo od Fiksni Prednosti planovi.


Prije opting za zdravstveno osiguranje planira putovanja, trebate pratiti i na nekim stvarima odražavaju:

* Vrsta plana: Fiksno Benefit planovi ili Iscrpan planovi
* Tip koji nudi najveću pokrivenost: "Per incident" ili "plan životu"
* Tip odbitne: "Per incident" ili "plan životu"



* U početnom razdoblju od politike koja je najkraći: Razne putničke zdravstvenog osiguranja pravila obvezuju li kupiti određen najmanji trajanje vremena kako bi započeli politika
*. Karakteristike obnova: Razmislite o planu koji potvrdjuje ako niste sigurni o svojim datum povratka.
*. Dobra mreža bolnice u Vašoj lokalnoj zajednici: Oba koristiti planove ekskluzivni mreža liječnika i bolnice, tako da se nalaze u neposrednoj blizini na svoj položaj.

0 comments: