Niske cijene zdravstvenog osiguranja

Posted by Kate Sheen at 3:22 AM

Friday, February 13, 2009

Bez obzira da li ste domaćica u potrazi za vaše djece, a prvostupnika ili student, morate imati zdravstveno osiguranje. Zdravstveno osiguranje je potreban za spremanje vaše obitelji od glavnih okrenuti financijska kriza u hitnim slučajevima kada neposrednoj i pricey lječničku je htio. Obično, većina ljudi traži za nisku cijenu zdravstveno osiguranje koje će garantirati dostojan lječničku tijekom krize razdoblju brinu za svoj proračun istovremeno.

Mnogi su zaposlenici u većini razvijenih zemalja imati zdravstveno osiguranje financira od strane poslodavca ili svibanj biti supružnik je poslodavac. U cijelosti ili dio premije je plaćena od strane poslodavca u ovom slučaju grupa osiguranja, tako da je dobar izbor niske cijene zdravstvenog osiguranja. Ali mali privrednika u mogućnosti osigurati zdravstveno osiguranje za svoje zaposlenike. Članstvo sindikata ili drugih certificiranih affiliations je bolja opcija za te zaposlenih za dobivanje niskim troškovima zdravstvenog osiguranja.

"Cobra" ili konsolidirani Proračun pomirenje Omnibus zakona iz 1985 je jedna alternativa za nisko trošak zdravstvenog osiguranja. To će Vam omogućiti da dobijete niske cijene zdravstveno osiguranje za najmanje jednu i pol godina. U zdravstvenom osiguranju politike, sukladno ovom Zakonu, ponuda izvještavanje za one osobe, koje su bile pokrivene pravila grupe njihovih stupiti u brak, ali danas su rastavljen ili udovac. Ovaj akt je značio važeći za školsku studenata.

Dok tražite nisku cijenu zdravstveno osiguranje plana, da ćete naići na pojmove kao što su odgovornost planova i HMO plan. Odgovornost planova jedna je od konvencionalnih pravila zdravstvenog osiguranja koji nude imate slobodu liječnicima o Vašoj želji, i nazvao kao točka usluge ili naknadu za uslugu planovima. Ali ove ponude najviši iznos fleksibilnost uz najviši iznos premije. Održavanje Zdravlje Organizacije ili HMOs pružiti paketi za medicinski sadržaji. Prema planu od HMOs svaki pacijent mora slijediti smjeru opće prakse, bez čije suglasnosti, ne možete dobiti daljnje liječenje kod specijaliste, risking vam za ne dobivanje dovoljno lječničku prema Vašim zahtjev. PPO ili Željena Provider organizacije imaju slične značajke HMO plana, ali pružiti više mogućnosti i flexibilities od HMO plan. Putničke zdravstveno osiguranje je mudar izbor niske cijene zdravstvenog osiguranja.

Možete ići na niskim troškovima zdravstvenog osiguranja koja odgovara Vašim potrebama uz medicinsku li gospodarski uvjet iz dati smjernice.

0 comments: