Temporary zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:28 AM

Thursday, February 26, 2009

Temporary zdravstveno osiguranje je odličan jeftin zdravstvenog osiguranja sastoje se u roku privremeni plan zdravstveno osiguranje. To je iskljucivo za ljude koji su planirani nisu osigurane pod zdravstveno osiguranje plan za sada.

Temporary zdravstveno osiguranje brani protiv katastrofalnih troškova unanticipated medicinske troškove. Temporary zdravstveno osiguranje pruža pokriće za široki broj zahtjeva za trajanje od jedne do dvanaest mjeseci, uz davanje iskorištenja liječnicima i bolnicama vlastitom izboru. Možete dobiti Vašu pokrivenost unutar jednog dana u trajanju od samo mjesec dana ili čak i tri mjeseca plaćajući za nju u jednini ili broj lako mjesečne rate.

Temporary zdravstveno osiguranje pruža pokriće za medicinske usluge, usluge laboratorija, X-zrake, recepti, bolnica boravke, ambulantom, skrb i rehabilitaciju sadržajima. Temporary Heath osiguranje pruža pokriće za vrijeme praznine dajući vašoj obitelji i vama mir uma koji želite imati.

Temporary zdravstveno osiguranje je dobra alternativa za COBRA osiguranja. To je također dobar izbor za osobe koje su prospojni radnih mjesta, ili na štrajk, zajedno sa zaposlenicima koji su na čekanju za grupu zdravstveno osiguranje pokrivenost. Ako ste školu toku student ili postdiplomski svježa i nekoga tko je na čekanju za njegovu trajnom zdravstvenom osiguranju namjeravate započeti, najbolja opcija za vas je privremeno zdravstveno osiguranje plan. Temporary zdravstveno osiguranje ne može biti korištena kao i korištenje opcija za dugoročno ili trajno zdravstveno osiguranje plan.

Osobe koje će imati pravo na zdravstveno osiguranje privremeno moraju biti:

* Potrebna privremena zdravstveno osiguranje
* Zdrave je dobna granica bude 15 dana do 64 godina 11 mjeseci
* Djeca, koji su uzdržavani, na privremenom zdravstveno osiguranje plan svojih roditelja u dobi granicu od 20 godina. Dobna granica je 24 godina moraju biti u slučaju redovni student
* Doseljenici boravka u Sjedinjenim Državama ima Alien Registration Prijem Card, Visa, Green Card ili bilo koji drugi dokaz identiteta.

0 comments: