Dijete zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:29 AM

Friday, February 27, 2009

A dijete je prioritet u životu roditelja. Roditelji mogu učiniti sve za svoje dijete. Ali oni postanu bespomoćni kada njihovo dijete pati od bilo kakve bolesti ili bolesti i postati njihovi liječnici se samo nadati. Ali, u slučaju ozbiljnog stanju, medicinski troškove ustati na visinu, koja se ne može pruža mnogi roditelji. Ako su potrebne kako bi se priznati svoje dijete u bolnicu, medicinske troškove za njih postala prilično visoka. To bi moglo dovesti do velike krize u vrijeme hitne.

Tako je dijete zdravstveno osiguranje je najbolja opcija da se izbegne takvim uvjetima. Dijete zdravstveno osiguranje je vrsta osiguranja pod kojima se sve medicinske troškove osiguranika su pokriveni za bolest osiguranika za bilo kojeg razloga ili pokriveni nesreća. Osiguratelj je u ovom slučaju Vlada svibanj biti organizacija ili privatnih agencija. Većina od osiguravajućih društava trenutno nude dijete zdravstveno osiguranje.

Sveobuhvatan medicinski zapis formi se popunio od roditelja prije kupovine dijete zdravstveno osiguranje. Pojedinosti koje su potrebne da se poznati su težine ili drugim fizičkim detalje uz prošlost pratiti bolesti djeteta. Medicinske evidencije se koriste kako bi se otkriti medicinski apriorna uvjetima. Dijete zdravstveno osiguranje politike dodijeljen certifikat da je klijent nakon provjere sve informacije koje je dao osiguravajućeg društva.

U Indiji, osiguravajuće tvrtke ne nude sve vrste pokrivenost zdravstvenog osiguranja za dijete. Ove tvrtke imaju unaprijed definirane popis bolesti i zdravstvenih problema na temelju njihove politike, koja uglavnom ovisi o vrstama osiguravajuća društva i politike. Većina od osiguravajućih društava uglavnom ne pokriva bilo koji tip tvrdnje unutar fiksnog vremenskog perioda od datuma započinjanja pravila. Gotovo svi planovi osiguranje pokriti troškove za bolničke račune zbog:

* Lijekovi
* Prolonged bolesti
* Ozljede
* Strokes
* Heart napada
* Troškovi majčinstvo
* Gubitak bilo koji dio tijela u bilo kojem od nezgode



Treba upoznati s prednostima, ograničenja i izuzimanja ispod dijete zdravstveno osiguranje politika prije opciju za jedan. Svaka osoba u potrazi za dijete zdravstveno osiguranje plan također mora znati o stepena pokrivenosti. Normalno dijete Heath osiguranje politika ponuda za pokrivanje troškova dijagnostika, liječenje i medicinsku internatske uključujući boravak optužbe, ambulanta i check-up troškove. Nekoliko je dijete zdravstveno osiguranje politika također pružaju fiksne iznose novca za liječenje djeteta te zadržati ga u bolnici.

0 comments: