Zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:25 AM

Friday, February 20, 2009

U zdravstvenom osiguranju osiguratelj se čini da se uplate za medicinske troškove za svaku vrstu bolesti za osigurane i za druge uzroke prekrivena, uključujući nesreća. Svejedno osnivanje privatnih ili državnih organizacija može djelovati kao osiguratelj. In 1694, koncepta zdravstvenog osiguranja je predložio Hugh Starijoj Chamberlain, član obitelji Petra Chamberlain. U kasnim godinama devetnaestog stoljeća, zdravstveno osiguranje je bio poznat kao invalidsko osiguranje, pokrivanje troškova za neposrednoj ozljeda koje bi mogle dovesti do invalidnosti.

Ovaj obrazac je nastavio sve do početka dvadesetog stoljeća, u nekom od pravnih vlasti u kojem su svi zakoni koji utječu na zdravstveno osiguranje signified invalidskom osiguranju. A politika zdravstvenog osiguranja je dopušteno obvezne ugovor između društva i klijenta. Najveća razlika između životnog osiguranja i privatnog zdravstvenog osiguranja, životnog osiguranja je da se kupnjom osiguranja za cijeli život osiguranika na nepromjenjiv naplatiti premije uz komfor za obnovu, a zdravstveno osiguranje je kupio svake godine gotovo bez garancije za obnovu au svakom slučaju obnove nema jamstvo za stabilnost premium stopama.

Ako ste student, morate držati pojedinačno student zdravstveno osiguranje politike. Vi sigurno ne želim biti u vašem Zakonu kleptoman koledž. Svakodnevni ste objavljuje HIV, TBC i raznih drugih zaraznih bolesti. Učenik zdravstvene klinike polaznik nije u pravu osobu na povjerenju za analizu ovih bolesti. Učenik zdravstveno osiguranje plana potrebno je tipično za sub-staž.

U zdravstvenom osiguranju, a odbitne uključujući suosiguranje je plaćena od strane poli-držač. Suosiguranje označava način dijele medicinske troškove koji premašuju neoporezive u pod zdravstveno osiguranje politika do zaustaviti gubitak od politike. Jedan oblik zdravstvenog osiguranja je recept droge planova koji osigurava brojne koristi poslodavcu planove. Ovi planovi recept droge obvezuju ljude da izvršite dodatnu uplatu uz troškove zadovoljavati recept droge

0 comments: