Zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:20 AM

Sunday, February 8, 2009

U zdravstvenom osiguranju osiguratelj se čini plaćanja za medicinske troškove za bolest je osigurana, za pokrivene uključujući i uzroke nesreće. Svejedno privatno ili osnivanje vlade organizacije mogu odigrati ulogu kao osiguratelj. U 1694, koncepta zdravstvenog osiguranja je predložio Hugh stariji Chamberlain. Ranije, zdravstveno osiguranje je izvorno poznat kao invalidskog osiguranja, koje pokrivaju troškove samo za hitnu ozljede koje mogu rezultirati invalidnosti u kasnijim godinama devetnaestom stoljeću. Ovaj obrazac je nastavio sve do početka Dvadeseto stoljeće u nekom od pravnih vlasti.

U razdoblju od sredine prema kasnom dvadesetom stoljeću prisutan zdravstvenog sustava postupno razvila iz dugog uspostavi invalidskog osiguranja. Danas mnogi sveobuhvatan privatno zdravstveno osiguranje programi uključuju trošak redovitog, predostrožnosti i hitne mjere zaštite zdravlja i skoro sve propisane lijekove. A politika zdravstveno osiguranje je dopušteno obvezno sporazum između osiguravajućeg društva i klijenta. Najveća razlika između životnog osiguranja i privatno zdravstveno osiguranje je osiguranje života koje je kupnjom osiguranja za cijeli život je osigurana na nepromjenjive premija naplaćuje uz komfor za obnovu, a zdravstveno osiguranje je kupio svake godine s gotovo ne jamči za obnovu au svakom slučaju obnove nema jamstvo za stabilnost premium rates.

A politika zdravstveno osiguranje je dopušteno obvezno sporazum između osiguravajućeg društva i klijenta. Najveća razlika između životnog osiguranja i privatno zdravstveno osiguranje je osiguranje života koje je kupnjom osiguranja za cijeli život je osigurana na nepromjenjive premija naplaćuje uz komfor za obnovu, a zdravstveno osiguranje je kupio svake godine s gotovo ne jamči za obnovu au svakom slučaju obnove nema jamstvo za stabilnost premium rates.

0 comments: