Promjenljivi Životno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:20 AM

Saturday, February 7, 2009

Životno osiguranje je neizostavni dio našeg života danas primarna s obzirom na sve veću opasnost od neizvjesnosti od budućnosti. Mi uvijek brinuti o posljedica koje će slijediti našu smrt - da li ili ne naših obitelj će primiti bilo kakve financijske pomoći da žive njihov svakodnevni život. Ali kad mi mislimo od kupovine osiguranje života, smo otkrili da postoji više vrsta za izabrati od njih. Promjenljivi Životno osiguranje je jedan od tih tipova ugovora o životnom osiguranju. A i čitav život derivatnih i univerzalnom životnom osiguranju, Varijabilni Životno osiguranje ima nekoliko sličnosti sa svakim od njih dok je još uvijek jedinstveno u svojim prednostima i određene značajke.

To je trajna cijeli život kao osiguranje i fleksibilan kao univerzalnom životnom osiguranju i kao oboje, akumulira gotovinu kao novčanih vrijednosti iz svog premije koje možete pristupiti i može potrajati krediti protiv. Ali najznačajnija karakteristika Varijabilni osiguranje života leži u korist omogućava Vam da investirate Vaš novčanih vrijednosti u raznim investicijskim politikama i to je ono što daje mu naziv "Varijabilni '.
Ako ste dovoljno bogati i znate da ćete živjeti dugo vremena, onda je najbolja opcija će biti da se sami varijablu Životno osiguranje politika. Koristi reaped iz nje su brojne, ali dosta često postaje skupo. Kao pravilo se odnosi na uvećanje plana, premium plaća će vam biti dosta veći od drugih insurances život. Ali možete dobiti ovaj osiguranje vam dati smrti i umirovljeničkih naknada za cijeli život najčešće u rasponu od 100 godina.

Tijekom tog pojma, možete se odlučiti za iznos koji želite platiti kao Vaše premija i odlučite se na područja u kojima želite uložiti novčani vaše vrijednosti koje uključuju dionički fond, novčani fond, obveznički fond i drugi spomenuti unutar same politike . Porez bez ulaganja vraća se koristi za plaćanje premije kao i stoga morate platiti manje od svog džep koliko je visoka investicija vraćanja su dovoljno. Ali ako se vrijednost smanjuje gotovinu iznad određenog nivoa, onda svibanj morati platiti više iznos premije.

0 comments: