O univerzalnog životnog osiguranja

Posted by Kate Sheen at 3:17 AM

Saturday, January 31, 2009

Životno osiguranje politike imaju za cilj pružiti financijsku pomoć i pokriće za članove obitelji i volio one kada neki nepredvidivih događaja ili nesreće ili smrti događa - ili tvoj ili neki drugi član obitelji. Ali, poklopiti i pogodnosti koje isključivo ovisi o vrsti police osiguranja života odlučili su se za vas. Iako Pojam i cijelog životnog osiguranja su uobičajeni, univerzalnom životnom osiguranju, koji je nastao iz cijelog životnog osiguranja, dobila je čvrsto tlo tijekom godina.
A politika koja se može podesiti prema našim željama, a ona ostaje trajno je možda željeni sve nas. To je područje koje univerzalnom životnom osiguranju ispunjava s lakoćom. Izlaganje na stranu određene uvjete rada i politike, ovo osiguranje vam omogućuje da odredite vrijednost osiguranja ili smrtna kazna koju želite primiti jednom politike istekne ili poslije svoje smrti je pod uvjetom da se vaš voljeni.
Također možete odrediti iznos premije od vas da platite na svaki obrok - imate mogućnost platiti jedna velika premija u početku i onda ne plaćaju za neki od sljedećih mjeseci ili možete povećati ili smanjiti premije u skladu s vašim financijskim stanje. Svatko tko je glavni, mogu kupiti police osiguranja života i ući u pravni ugovor te u većini slučajeva, mlađi dobi od politike-tražilac u vrijeme ugovora, i može biti manji iznos premije.
Ali postoji mnogo detalja, trebate pogledati prije kupovine u životu police osiguranja koje uključuju pojam za koje tražite osiguranje, iznos osiguranja života vam je potrebna, iznos koji će biti u stanju platiti, a većina značajno, da vidjeti ako je pravilo odgovara vašim zahtjevima u pristupačne cijene i koji bi ste izabrali kao Univerzalna korisnicama osiguranje života jamči Vam gotovinu vrijednost akumulacije na iznos od premije koju plaćate i kamate od kompanije na ovom akumulirana gotovina.

Ćete imati pristup ovom akumulirane kamate i novčanih vrijednosti kroz proces zove politika kredita. Kada se ne plaćaju premije za produžen razdoblje, zatim kompanije deducts premium iz ovog novčanih vrijednosti. Čim novčanih vrijednosti smanji ili ako prestanu plaćati premije, politike lapses. Ali ako se neočekivan događaj ne dogodi, primit ćete iznos koji se spominje u politici. Universal Life Osiguranje pokazuje puno više transparentnosti u svom obraćanju i rashodi od cijelog životnog osiguranja. To je razlog zašto, Opća životnog osiguranja često se smatra pouzdanim plan investiranja, uz jamstvo financijske pomoći na kraju tog pojma, odnosno kada i kako je potrebno.

0 comments: