Prodaja Iznajmljivanje automobila osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:11 AM

Sunday, January 18, 2009

Razne putnike stoji zagonetan situacija da li ili ne kupiti sudara odricanje oštećenja (CDW) na najam vozila brojila. CDW pokriva troškove naknadu u najam automobila osiguranje u slučaju Vašeg sudjelovanja u bilo koje nesreće. Ali to je samo preduvjet za vaš ugovor o zakupu koji usmjerava vaše odgovornosti za štetu automobila.
Tako je prije uplate za CDW, slijedite nekoliko savjeta Zapadna osiguranje Information Service (WIIS) za donošenje ispravne odluke: Prije iznajmljivanje automobila ocijeniti vaš automobil polica osiguranja ili kontaktirajte vašeg automobila osiguravajući agent. Za pokrivenost koju već imate, nećete se žele platiti dodatni iznos.
Većina automobila osiguranje politike pružiti pravnu odgovornost osiguranja u slučaju da povrijediti bilo koji tijelo u bilo koje nesreće. Sudara i sveobuhvatno izvještavanje prema automobilu police osiguranja pokrit će iznajmljivanje automobila štete. Morate uključiti u ovo vaše politike.
Podaci o kreditnoj kartici u nekoliko slučajeva, čini plaćanje za iznajmljivanje automobila štete u nesreći. Za kvalifikacijske, vi svibanj morati spustiti na CDW uz punjenja cjelokupan iznos najma automobila na kreditnoj kartici. Provjerite da li ove usluge su dostupne na vašoj kartici uz ograničenja i propuste, kao što su ograničenja u najam ugovore i najam automobila vlasnici koji imaju pravni ovlaštenje.
Ako vaš auto osiguranje i kreditna kartica su primjenjive na sigurnom mjestu možete odbiti CDW iako svibanj biti rješenje za nekoliko putnika. Možete razmotriti kupovinu CDW ako nemaju pokrivenost pod automobila osiguranje. U CDW kompenzira iz "gubitak korištenja". Mnoge države ne osiguravaju pokriće gubitka. U slučaju nesreće nekoliko rent-a-car agencije žele izravne uplate. Kao što je to stvarno skupo, mnoge putnike samo loše platiti za dodatni iznos za CDW.

Ako ne kupi auto osiguranja, to znači da se igra s monetarne katastrofa. Također će platiti za svoj najam automobila. CDW je opciju za najam automobila osiguranje. Iznajmljivanje automobila osiguranje pokriva pod vlastitim automobilom osiguranja.

0 comments: