Auto osiguranje online info

Posted by Kate Sheen at 3:05 AM

Sunday, January 4, 2009

Ako se odluče za auto osiguranje on-line možete koristiti za jeftiniji auto-stopa za osiguranje. Auto osiguranje online nudi Vam nudi više za kupnju politike. Možete dobiti popust do 75%, visoko-kvalitetnom uslugom i all-inclusive paket nadoknada poput besplatne auto u slučaju da se popravak automobila bilo koji od tvrtke predložene repairers. Dodatne usluge uključujući pravne zaštite i kvar se lako pokriti dodano u politiku.
Online uređenje pokrivenost je malo teško. Možete kalup vaš auto politike prema Vašim zahtjevima i dobit ćete na Auto osiguranje stopama uskoro. Ako želite cijene od politike prije uplate Vaš obnovu možete dati osiguravajuće društvo datum svog obnovu, tako da oni mogu doći u kontakt s vama kasnije. Za kupovinu auto osiguranje on-line registraciju broj automobila je bitno. Ako želite kupiti auto polica osiguranja za privatno uvezeni automobil morate biti sigurni u činjenicu da automobil mora imati matični broj Vaše zemlje. U slučaju bilo kakvih sticajem okolnosti promijeniti izvještaj slučaju odmah na osiguravajuće društvo.
Auto osiguranje online dopušta korištenje automobila za kućanstvo, socijalne i zadovoljstvo koristi uključujući putuju naprijed-nazad iz stalnog radnog i svoj i vaš suprug u privatnoj poslovne svrhe. Vi ne smiju koristiti svoj auto za novac odluka svrhe kao što je nošenje tereta ili putnika, utrke, skupova i natjecanja. Plaćanje procedura za osiguranje auto-online su prilično jednostavne.
Možete izvršiti isplatama za svoju premija putem kreditne, debitne kartice ili izravnim zaduženjem. Također možete isključiti za plaćanje u rate putem direktnog debitne kartice uz malo nadoplatu. U široko prihvaćena i debitne kartice za kupnju auto-osiguranja su online:

* Visa
* MasterCard
* Delta
* Maestro

Možete poništiti vaš auto politike u roku od četrnaest dana u slučaju nezadovoljstva, što je obično četrnaest dana od primitka politike dokumente za novi klijent. U slučaju ne primjene svoja prava na odustajanje od politike u roku od četrnaest dana, politika će se nastaviti kao i obično. Ako se odlučite za odustajanje od politike nakon četrnaest dana trajanja, morate dati osiguravajuće društvo pismenu obavijest od sedam dana, uz povratak na uvjerenje o osiguranju u društvu.

0 comments: