Najbolji proračuna automobila osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:10 AM

Wednesday, January 14, 2009

A sudar automobila je jedan od bitterest iskustva u bilo koje tijelo života. Ali to se može pojaviti u bilo koje osobe u životu u bilo kojem trenutku vremena. Možete siguran sebe i svoj automobil kroz proračun auto osiguranja. Ako želite isključiti auto osiguranje za proračun sljedeće uvjete dane u nastavku:
Uvijek pročitajte osiguranje obliku nakon odabira odgovarajućeg automobil osiguravajuće društvo. Obratite se svojem agenta u slučaju bilo kakvih upita u svezi vaše što su stvari koje su osigurani ili neosiguran. Ako dobijete uključenih u nesreće prikupiti sve informacije o drugim vozačem, uključujući osobe koje ime, adresu, osiguravajuće društvo i broj telefona. Također dati svoje osobne podatke u vezi tih stvari na drugi vozač. Također prikupljamo podatke o oko svjedoka na sudar.
File izvješće u lokalnoj policijskoj stanici za vaš tvrdi politike. Kontakt s Vašim osiguranje odmah nakon nesreće. An osiguranje inspektor će pregledati izvješća o prometnoj nesreći za utvrđivanje tko je odgovorna osoba u nesreći. Do naknade za štete su u potpunosti napravili, ne pustiti Vaš automobil osiguravajuće društvo. Budite pažljivi o parametarski količina nadoknadu. Vaše fizičke ozljede, nadoknada za popravak automobila su uključeni u naknadu.
Proračun auto osiguranja mogu biti jednako skupo kao pouzdan auto osiguranja. To je kvaliteta proračuna auto osiguranja koje se razlikuje među različitim auto osiguranje. Prigovora omjer je vodič o pouzdanosti automobila od osiguravajućeg društva. To je omjer od pritužbi od strane potrošača na ukupan broj izdanih politike ili ukupnog volumena poslovanja od strane osiguravajućeg društva u dolarima.
Neke od tvrtki koje pružaju proračuna auto osiguranja, nudi besplatan uslužnost automobila, koji se nalazi u sveobuhvatno pokriće, na dodjelu je Vaš posao popraviti automobil na jedan od njihovih usluga preporučenih ljudi. Rijetki su osiguravajuća društva i druge pogodnosti.

0 comments: