Najbolji automobil police osiguranja

Posted by Kate Sheen at 3:09 AM

Monday, January 12, 2009

Možete jednostavno uzeti prilika za kupovinu oko u agresivni izvanredno području auto osiguranje za dobivanje najbolje auto osiguranja. Mnogi osiguravajuća društva osigurati da politika spremanje Vaših sredstava, i mnoge druge tvrtke nude pravila koja će vam dodatni trošak novca. Za opting najbolje auto osiguranja, provjerite o pokrivenosti da ćete u Getting osim premium troškove. Također pogledajte informacije na ograničenja i druge dodatne troškove u vezi s politikom.
Obično se koncentriraju na vlasnika automobila štedi sredstva. Ali ako ste vlasnik automobila, to valja za vas, ako imate malo platiti za dodatne se mogu prijaviti nesreću na osiguravajuće društvo i registrirati tvrde.
Različite vrste automobila koji nude najbolje osiguranje automobila osiguranje su:
Oštećenje imovine osiguranje od odgovornosti: Ovaj tip auto osiguranje će Vam pomoći da pokriju troškove reparacije za automobil od drugih vozača.

Tjelesnih ozljeda osiguranje od odgovornosti: U većini slučajeva to je obvezno. U slučaju nesreće s drugog automobila, putnika ili putnika uz vozača automobila koji svibanj poduzeti pravne akcije protiv vas navodi njihove medicinske troškove.

Sudara osiguranje: U slučaju nesreće ovog tipa auto osiguranje osigurava pokrivenost izdataka popravak ili zamjena za automobil. Vlasnici automobila obično imaju tendenciju manje zbog sudara osiguranje kao svoje automobile postati stariji i devalued.

Osobna zaštita ozljeda: (PIP): U nekoliko slučajeva ovo postaje mora. Ovo pravilo obuhvaća medicinski troškovi vaše obitelji. Ona može također pokrivati vaše zdravstveno osiguranje.

Iscrpan osiguranje: U slučaju od krađe ili uništenja automobila od prirodnih nesreća, sveobuhvatno osiguranje će platiti za svoj gubitak. Ako imate stariji automobil, pokrivanje iznos će se smanjiti s vremenom.

Najbolji auto osiguranja također se sastoji od otplate naknade, zamjena stakla, vuče i underinsured i neosiguran vozač osiguranje. Možete isključiti za zamjenu stakla kao što je skupo zamijeniti staklo. Morate čvrsto mislite o neosiguran i underinsured vozač osiguranja kao što su bezbrojne automobilists koji su underinsured i to će biti nemoguće gomilati novac iz bilo kojeg tijela s neadekvatnim pokrivenost. Najbolji auto osiguranje ovisi o vozača dobi u obitelji, dob i vrstu automobila i vaše stambene površine. Jednostavno možete isključiti za najbolji auto osiguranje ako vaš automobil je uređena tako da instalirate visoko kvalitetne sigurnosne uređaje i besprijekoran rekord vožnje.

0 comments: