Starinski auto osiguranja

Posted by Kate Sheen at 3:10 AM

Thursday, January 15, 2009

Značajan dio sredstava obezbijedio je vaš odabir ispravne starinski auto osiguranja. Postoji nekoliko posebnih aspekata u vezi s antičkim auto osiguranja. Ispod je dao nekoliko savjeta u vezi s odabirom i točne starinski auto osiguranje:


* Korištenje ograničenja: Pokušajte biti sigurni da je Vaš automobil polica osiguranja pokriva sve zahtjeve u vezi sa praktičnim antičku upotrebu vašeg automobila. The police osiguranja mora služiti vaše zahtjeve čak i ako vozite automobil tamo-amo automobil pokazuje ili povorke. A čak i ako ide na neki dućan ili tržište automobila polica osiguranja mora pokrivati takvih korištenja također.
* Agreed vrijednosti ili vrijednosti izjavio: razlika svibanj biti tamo između "Agreed Vrijednost" i "izjavio je vrijednost" za svoj starinski auto osiguranja. Neka bude točka na upitajte vašeg osiguravajući agent o kompanije definicija tih dvaju pojmova i pitati za bolji izbor za vas, jer ćete osjecaj biti razdražen, ako ste saznali da ste se opredijelili za netočne postupak utvrditi vrijednost za svoje starinski auto, nakon nesreće na auto.
* Skladištenje i parkiranje Ograničenja: Prema nekoliko pravila Vaš starinski auto, kada se ne koristi, može biti potrebno kako bi se zadržao u garaži osigurani. Neki svibanj politike također zahtijevaju da se vaš automobil ne može se držati u otvoriti bilo koje mjesto za parkiranje. Uvijek pitajte svog agenta za osiguranje navođenja Vaše ograničenja politike.
* Polaganje Record: Čak i ako ste evidenciju zanemariv promet usurpations, imate malo šansi za dobivanje antičkog automobil police osiguranja.


Ako želite isključiti za najbolje i najjeftinije politika za svoj starinski auto osiguranja, te faktori koji su potrebni kako bi se smatrati:


* Istraživanje tržišta temeljito prije opting za pravo politika
* Provjerite sve popuste koje nude različite automobil osiguravajuća društva
* Pokušajte povećati odbitne koja će na kraju smanjili premium "
* Ako ne vozite automobil često, možete podnijeti zahtjev za niske kilometraža popusta
* Saznajte odgovara li vaš krediti se brišu
* Nemojte koristiti svoj automobil redovito

0 comments: