Životno osiguranje naselje

Posted by Kate Sheen at 3:14 AM

Sunday, January 25, 2009

Imate li životno osiguranje politika koje se ne namjeravaju zadržati uz sebe bilo koji ili više ne zahtijevaju prednosti i ne znam što učiniti s njim? Dovoljno je da ga prodaj treća strana! Ova transakcija se naziva ugovora o osiguranju života, koji je legalizirane od strane Vrhovnog suda Slučajevi od Grigbsy protiv Russell (1911), a ima za cilj pomoći onima od vas u dobi od 65 i iznad, a politiku najmanje sto tisuća dolara i zahtijevat određeni iznos financijske pomoći hitno. Ugovora o osiguranju života je moderan pojam, a ne kako je utvrđeno i popularna kao zaliha i obveznica naselja i time je nepoznato mnoge.

Ugovora o osiguranju života je sekundarno tržište na kojem se ustane te će uskoro postati popularan u svijetu. Prema uvjetima ugovora o životnom osiguranju, možete biti i prodavatelj prodaje svoj život na police osiguranja kupac, ovdje se zove Život Naselje usluga. Ti će zauzvrat primiti iznos od novac od kupac koji je veći od novčanih cijenu koju bi primili ako predaju politiku na osiguranje od Društva u koju su kupili politiku na početku. Nakon toga, bit ćete slobodni kao napetost sve premije iz tog vremena dalje će biti plaćeni od strane Život Naselje usluga, koji je kupio politike od vas.

Ugovora o osiguranju života je izuzetno kompleksan posao koji zahtijeva znanje o pro i kontra povezane s njom. Kako bi pojednostavio ovaj težak zadatak, potrebno je pomoć stručnih licenciran financijski savjetnici kao što su računovođe, odvjetnika, financijskog planerima, osiguranje savjetnici i drugima da vam pomoći završiti svoj život Osiguranje Naselje glatko. Ali ako se pitate o načinu na koji ćete pretraživanja za davatelje usluga ili načina u kojem će vam znati o Vama i Vašim politike, a zatim gledati za životno osiguranje Naselje brokera.

Oni će djelovati kao srednji čovjek i uzimati svoju ponudu Mnogi provideri dok on dobiva najveću dobit jeftino.

0 comments: