Auto osiguranje grupa

Posted by Kate Sheen at 3:11 AM

Saturday, January 17, 2009

Auto osiguranje kategorizirati automobili za pružanje pravo razini auto osiguranje i za to svaki automobil pripisuje se auto osiguranje grupe brojeva između 1 i 20. Postoji širok broj skupina unutar određenog raspona modela i svaki model može biti grupirana sa automobili kao što značajke. Velik dio novca uložio u tvrdnje o auto osiguranje je potrošen na popravljanje auta. Važni elementi koji određuju auto osiguranje grupa cijene uključuju dijelove tijela od auta i uzeo vremena za popravljanje automobila. Značajni faktori za određivanje auto osiguranje grupe su kako slijedi:


* Vjerojatno je stupanj oštećenja na svaki model u automobilima i cijenu rezervnih dijelova odlučuje se ocjena o automobilu osiguranje grupi. Ocjena za niže rezultate grupe od manje troškove popravka.
* Ako se za vrijeme popravka je duži je vjerojatnost da se veći auto osiguranje grupi. Moderni automobili s raznim bojite Završila je također značajan faktora za određivanje auto osiguranje grupi.
* Novi automobil troškove utvrdili veći auto osiguranje grupe uključene u jednoj raspon modela vozila.
* Dostupnost osnovne okvire od auta je također bitan faktor utvrdjivanje za auto osiguranje grupe zbog svojih potreba za određenim slučajan reparacije.
* Visoke performanse automobila često uključuju u nesrećama kao što je vidljivo iz podataka o automobilu osiguravajuća društva.
* Sigurnosni uređaji alarmi uključujući i sustavi zaključavanja vrata, priložen uz Automobilom makeri, služiti u smanjenju troškova i štete osiguranje vozila.


U donjem je auto osiguranje skupina, manji iznos biti isplaćen za automobil premija osiguranja. Ima ukupno 20 skupina, grupa 1 je najniža a 20 skupina koje se najviše. Nekoliko primjera auto osiguranje grupa se daje u nastavku:


* Niži Grupa: Renault Clio - grupa 3-7
* Srednja grupa: Ford Fiesta - grupa 8
* Viša Grupa: BMW 3 - skupina 11 - 20
* Najviša grupe: Ferrari - grupa 20

0 comments: