Auto osiguranje politika

Posted by Kate Sheen at 3:09 AM

Tuesday, January 13, 2009

Auto osiguranje politika Prema zakonu, je pravna napad voziti automobil bez automobila pogodan pravilan i police osiguranja. Neki od osnove auto osiguranje politika se spominju u nastavku:

* Odgovornost: To je bilo kakve odgovornosti pravne osobe za plaćanje za naknadu za nesreće. To je kriterij u svim državama za automobil police osiguranja.
* Odbitne: To je iznos koji je osiguran i potreban vam je dužan platiti automobil police osiguranja.



Osobne Injury * Zaštita Pokrivenost: Ovo je diskrecijsko pokrivenost za stvari koje nisu pokriveni uglavnom u zajedničkom automobilu police osiguranja plaćanja kao što su propustili i djeci disbursements. To će biti na snazi zbog fizičke ozljede inducirana od strane prekrivena nesreće.
* Sveobuhvatna: Ova diskrecijsko pokrivenost pomaže da platite za gubitke na automobil osigurano uzrokovane krađe, požara i drugih šteta što nije doći uslijed do sudara prema automobilu police osiguranja. A odbitne se mogu primijeniti na zahtjev je osigurana.
* Sudara: Ova plaća naknadu za bilo zamjena ili popravak automobila nakon sudara ili nesreće. Primjena od odbitne ovisi o zahtjevu od osigurani. To je ne-obvezno izvještavanje za automobil police osiguranja.
* Medicinski plaćanja pokrivenost: Sve zdravstvenih troškova zbog fizičke povrede u nesreći pokrivena u granicama od pokrivenost daje ovo. Obično je to značilo za osobe u automobilu. Ovo izvještavanje treba biti korištena odmah. To pomaže u neposrednoj tretman od osoba je ranjeno, tako da oni mogu biti suzdržan od suing vozača.




* Osiguranje motornih vozila Politika "A": Jedna od presudnih auto osiguranje politika u Indiji koja je također poznat kao Zakon o politici Samo je poznat kao Motorni police osiguranja "A". To je važno za sve vlasnike automobila kao stražari ih od svih pravnih odgovornosti, dok su njihove koristi automobil. Ovo obuhvaća djelo odgovornost je osiguran automobil koji je neophodan dio motornih vozila zakona. To je obvezno za sve vlasnike automobila da se protiv zakona pokrivene rizike.
* Osiguranje motornih vozila Politika "B": Ovaj automobil police osiguranja poznat je i kao sveobuhvatna politika, koja pokriva sve od odgovornosti osigurani automobil pod Indijski osiguranje motornih vozila zakona.

0 comments: