Visoke performanse automobila osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:12 AM

Monday, January 19, 2009

Općenito morate platiti za više premije za osiguranje visoke performanse automobila od redovnih auto osiguranje. Visoke performanse automobila osiguranje je nabrojan arenu i osiguravatelja u tom području specijalizirana za različite vrste vozila, uključujući visoke performanse sportskih automobila. Mnogi vozači zahtijevaju različite stručne politike. Mnogi vrh osiguravajuća društva su o sumnjivim visoke performanse automobila za osiguranje troškova popravci i zamjena.
Bilo koji dodatni iznos dobiven na amandman neće se razmatra od trgovine vodiča. Tek nakon odlučujući za kupiti pribor, mnogi auto osiguranje politika uključuje određen gornja granica naknade.

Samo prije kupnje visoke performanse kotača ste u mogućnosti potvrditi da li su pokriveni od strane politike. A visoke performanse automobila osiguratelj će misliti da je Vaš automobil visokih performansi je underinsured ako raspitivati o iznosu novca proveo u automobilu prije nego bilo koje nesreće. Mnogi online agencije i nisu opremljeni s softverske programe potrebne za pružanje pravo citate. Ali to ne znači uvijek i ako posjedujete visoke performanse automobila, morate platiti za visoke premije.

Možete dobiti točan visoke performanse automobila osiguranje na ispravan stopa u nekoliko automobila osiguranje. Vrijednost visoke performanse automobila osiguranje ocjenjuje prema trgovini vodiči iako te vodiča ne smatra da je radi rutinsko amandman.

A regularna auto osiguranje politika bi bila ponuđena na zemlju i na sigurnom i pod uvjetom vašeg automobila, odgovarajuća proći jedan MOT i ostati na cesti. Konvencionalne boja i druge promjene pomakli automobil definitivno se od običnih, ali ne bi ušla u auto vrijednosti. Trgovina zajedničkim automobil nije na vrstu modifikacije pada cijene tih automobila.

Štoviše, situacija je lošija ako je osiguranik nije pokriven sveobuhvatno pokriće i naknadu je htio od treće strane ili za smrtnih slučajeva uslijed požara ili krađe s dostupnost gotovo nije bitan dokaz

0 comments: