Zdravstveno osiguranje prisvajati

Posted by Kate Sheen at 3:30 AM

Monday, March 2, 2009

Razumijevanje zdravstveno osiguranje i njegove medicinske pokrivenost za vaše račune problematical je i živac-wracking. Vi svibanj biti pokriveni pod HMO plan, a plan PPO ili odštetu plan koji zadovoljava Vaše zdravstvenih troškova nakon njihove incurrence. To je stvarno problematičan zahvat je za zdravstveno osiguranje potraživanja, a ako u bilo kojem slučaju da se to kasno, oni će razvijati grob ekonomske i pravne probleme.

To je mami da se ignorira cijeli postupak zadovoljavanje zdravstvenih troškova i zamisliti da je zdravstveno osiguranje tvrtka uz liječnici su dobro upravljanje procesima. Ali ogroman račun, tereti da je osiguranje "uskraćuje ili odbijena", ili čak sa admitansa vašeg liječnika, o nekim uslugama nisu kažnjeni od strane HMO plan, razbuditi će vas.

Imate savršenu osobu da shvati manje pogrešaka ranije u bilo kojem glede zahtjeva za medicinske zapise troškove ili troškove liječenja. Možete ići u korist savjetnik ili odvjetnik za Vaše razumijevanje tvrdnje. Prije svega, morate znati pokrivenost, ako želite dobiti informirani o svom zdravstvenom osiguranju. Steći kopiju vašeg zdravstvenog osiguranja pokrivenosti i proći kroz njega, primjećujući različite dijelove. Postanite upoznao s odjeljcima koji opisuju Vaše prednosti i spomena trajanja vašeg pokrivenost i pogodnosti koje su trebale da se nakon tog razdoblja.

Upoznajte o popisu pogodnosti koje sadrže podatke o isplatama koje vas i vašeg osiguravajućeg društva kako bi se događa, zajedno s popisa od deductibles a co-isplate. Također promatrati popis zdravstvenog osiguranja pokrivenosti.

Također provjerite liste ograničenja i izuzimanja koja označuju listi stvari nisu obuhvaćena u okviru vašeg zdravstvenog osiguranja plan. Neka od ograničenja svibanj biti na kozmetičke operacije, psihološke probleme ili apriorna uvjetima.

Zahtjevi postupci sadržani su u dvije ili tri stranice koje daju objašnjenje na ispunjavanje bilo kakav zdravstvenog osiguranja potraživanja. Ovaj dio pruža vam informacije o tome kako staviti peticiju protiv refutations.

Vaš konsultacije s vašim osiguranje odnosi na upite o tražbina će se pomagali čitanja vašeg politike. Vaše zdravlje osiguranju ovisi o vrsti plana. Zajedno sa svojim planovima osiguranja ćete dobiti objašnjenje koristi. Analizirajte EOB iu svakom slučaju sve što nije "dozvoljeno", u potpunosti, zahtjev za razjašnjenje i zamolite svog liječnika za branechi vas.

Najveći dio posla za svoje zdravlje osiguranju rukovodi HMO je i vaš liječnik, koji uključuje i odobrenje za liječenje. Get informirani o vašem zdravstvenom stanju i predstaviti različite mogućnosti za liječenje. Te isto tako trebate razgovarati sa svojim liječnikom za dobro razumijevanje vašeg zdravstvenog osiguranja potraživanja.

0 comments: