Svijet osiguranja putovanja

Posted by Kate Sheen at 3:42 AM

Monday, March 30, 2009

Osiguranje se smatra kao jedan od ključnih poslovnih subjekata u cijelom svijetu. Provedba gospodarske reforme po promotivnim većini zemalja u svijetu je izveo više izazova u ovoj oblasti. Svijet osiguranja putovanje je sada-a-dana se nude razne velike zemlje.

Svijet osiguranja pokriva putovanje za gubitak ili krađu stvari, putovnice ili krađe novca, medicinske troškove otkaza putovanja, smanjenje i mnoge druge stvari. Vi možete isključiti za jeftin svijeta putovanja osiguranja, posebno kada je kupio godišnje pokriće. Svijet osiguranja pokriva putovanja i za poslovna putovanja i izleta za odmor. The jeftino stvarno su premije za osiguranje putovanja svijet koji nudi sveobuhvatne pokrivenosti za turiste i poslovne osobe, kao i backpackers.

Svijet putnička osiguranja mogu biti izabrani kao backpacker putovanja za osiguranje lokacija u svijetu. Višestranačka-godišnje putovanje travel osiguranje, osiguranje od jednog putovanja putovanje, ski & snowboard osiguranje i putovanje putne dugo ostati vrste osiguranja su osiguranje svijet putovanja.

Prije bilo kojeg svjetske odabira putovati osiguranje, detaljno provjeriti sljedeće stvari:

* Document osiguranja: Morate pažljivo proći kroz ovaj dokument koji daje informacije o različitim vrstama pokrov.


* Uvjeti i isključenja: U određenim dijelovima osiguranje podliježu određenim uvjetima i općim uvjetima i isključenja su primjenjivi na cijelu osiguranje.


* Nekretnine tvrdi: U cijenu robe određuje osiguranja potraživanja. Uplata je izrađen na temelju dobi i stanje robe.


* Zdravlje: apriorna zdravstvene uvjete za putnike su predmet ograničenja.


* Ograničenja: Ograničenja su se s obzirom na iznos koji se plaća po osiguratelj.


* Excesses: Tvrdnje su stvar viška pod nekoliko sekcija od osiguranja.


* Razumni skrb: Ako niste osigurani, morate poduzeti razumne skrb za zaštitu Vašeg uz naše imovine.


* Dangerous sportske ili pastimes: Provjerite da li su opasne za sport i razonoda, ako ćete se upuštati u tu vrstu stvari.


* Off-staze: Off-stazu aktivnosti uključeni su u roku od zimskih sportova nudi pokriti regionalne sigurnosti plan.


* Hlađenje-off period: Ako je polica osiguranja ne odgovara vašim potrebama, svibanj li odustati od politike u roku od četrnaest dana od kupnje politike.

0 comments: