Osobni zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:30 AM

Tuesday, March 3, 2009

Briga za vaše zdravlje je neizbježan dio vašeg života. Ako pate od glavobolje, backache, groznica ili bolove u zub, kvaliteta Vašeg života i vas ne trpi puno. Pogodno medicinski pažnja je najpotrebnija stvar za vas. Osobni zdravstveno osiguranje pruža pokriće za unanticipated medicinske isplate uz nastavak ostale zdravstvene usluge nisu obuhvaćena u okviru zdravstvenog osiguranja lokalnih planova. Morate izabrati samo najbolje odgovara plan za tebe, računanje sa svojim ljekovitim, zubarske i druge medicinske uvjete.

Vaša starost mora biti ispod 69 godina moraju imati i lokalnu pokrivenost za persona podobni za zdravstveno osiguranje. Optužbama za mjesečne uplate premije su različite u različitim lokalitetima i također ovisi o starosti osiguranika uz plan odabiru osiguranika. Možete platiti premije za cijelu godinu kroz čekom ili pojedinačno za svaki mjesec unaprijed briąe čekova. Osobni zdravstveno osiguranje je vrlo jeftin i napora rukovati. Također možete platiti premije online bilo na mjesečnoj ili godišnjoj osnovi koristeći Vaše kreditne kartice.

Na sljedeći radni dan nakon odobrenja vašeg zahtjeva, pokrivenost može biti na snazi. Vi svibanj također tražiti za određeni datum za početak vaše pokrivenost. On svibanj biti u roku od mjesec dana od datuma vaše aplikacije. Medicinski troškovi koji su dobili tek nakon datuma politike imaju pravo na naknadu.

Tri planove koji nude maksimalnu pokrivenost za osobno zdravstveno osiguranje su:

* Basic - Ovaj plan nudi financijsku pokrivenost
* Standard - Ovaj plan nudi pokriće osiguranja za slične medicinske troškove kao što su Osnovna ali na napredni nivo i hitne medicinske pokrivenost putovati i vizija pokrivenost
* Enhanced - Ovaj plan zdravstveno osiguranje pruža se all-inclusive i većina liberalnih nivo pokrivenosti koja uključuje jačanje pokrivenosti i ortodoncija stomatološka pokrivenost.

Svaka od ove tri planovi pokrivaju propisane lijekove, preventivne stomatološke i druge razine dopunskog zdravstvenog pokrivenost.

Ako ste ostavljajući vašu tvrtku, koja pruža vas skupine zdravstveno osiguranje, propisanih lijekova i stomatološka naknade, birajući osobno zdravstveno osiguranje je mudra ideja. Nakon što ste napravili vaš izbor možete kontaktirati zdravstveno osiguranje agent ili samo idu za online kupovinu.

0 comments: