Vlasnik najbolje Home osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:37 AM

Tuesday, March 17, 2009

Kao i kod svih nas, vi mora biti s obzirom na svoj dom, kao jedan od najvrednijih sredstava posjedu vas. Ali dati mislio na incident koji svibanj pojaviti u budućnosti, koji ima kapacitet za voljenu oštetiti vaš dom ili dijelova ili u pauzama kradljivac i vi izgubiti neke vrijedne elemente Vašeg doma i morate ih popraviti ili zamijeniti? Ovaj svibanj trošak vam ogromnu količinu novca koju svibanj ne posjeduju u to vrijeme. To je napetost koja Početna Vlasnik osiguranje pokušava oduzeti od vas koje jamče Vam financijska pomoć ako požara ili druge olakšice iz takve nepredviđene pogibli oštetiti vaš dom.

Ovaj iznos naknade će vam pomoći popravak i zamjenu ukradenih i oštećene stavke. Ali, kako bi se platiti troškove osiguranja, morate dati premije na redovnoj osnovi za osiguranje. Ovisno o pokrivenosti i iznos u korist odlučili na, na premije može biti znatno visoka, ali ako se malo njege i procedure, bit će zajamčeno niskom cijenom ili Best Početna Vlasnik osiguranja.

Ima dosta faktora koje treba imati na umu ako želite iskoristiti od najboljih Početna Vlasnik osiguranja. To ne samo da će osigurati ekonomian osiguranja, ali Vam pružiti sve pogodnosti visoke cijene osiguranja.

* Vi svibanj uzeti u obzir instalirate home zaštitne preventivne i oštećenja opreme u kući kao što su alarm protiv provale, protupožarni alarm, aparat za gašenje požara, Dead-Lock Bolt na svakom ulazu u kuću, vodeni tuševi i dim Alarmi kao prisutnosti ovih jamčit će vam Znatan postotak Popust od osiguravajućeg društva.
* Također, pravo na popust ako se vaše vozilo i kuću osigurani iz iste tvrtke.
* Ako imate Nepušačke domaćinstvu, onda određene kompanije će dati vam popuste na Vaše premije.
* Postoje i popusti na raspolaganju ako je član određenim organizacijama kao što su sindikati i kreditnim koledž klubova.
* Možete dobiti osiguranja s jeftinijim premijske stope ako dobi od Vaše kuće je manji to je manje vole predstavljati rizik za bilo koji kvar i drugih takvih incidenata.
* Provjerite da li sjediti s vremena na vrijeme, sa svojim agentom znati o predstojećim ili odlazne popusti se dao od svog osiguravajućeg društva.

0 comments: