Home Jamstvo osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:36 AM

Monday, March 16, 2009

Da li planirate kupiti novi dom? Da li je poduzetnik počeo raditi na njoj? Jeste li ikada pomislili o mogućnostima dobavljača varanje na sebe ili za nekog razloga kući nije završena, a vi gubite sav novac uložen vas? Ako ste mislili da je riječ o davanju sada, trebali biste znati da početak osiguranja ili jamstvo Builder's Osiguranje je formuliran da štiti vaše interese i novac u slučaju da gore pomenuti incidenti odvijaju.

Na takvu prigodu, možete odmoriti uvjeravam da ti ne bi izgubiti dio novca, jer Vlada je zajamčeno kao kompenzaciju za svoj gubitak kroz ovaj Početna obvezno osiguranje jamstva. To posebice osiguranje pruža Vam mirni prije i tijekom izgradnje stambenih vaš dom.

U većini tih zemalja i država širom svijeta, Home Jamstvo osiguranje nije obvezna. To se može kupiti od bilo kojeg osiguravajućeg društva, ali to neće biti kupljen po vama. Osiguranje je ugovaratelj kupio za te građevine prije započinjanja stambene zgrade na radu ili usluga na home kit iz osiguranja i potvrdu je dao vama. Ali, kako bi se dobili osiguranja, ugovaratelj ili home kit ponuđač je obvezan posjedovati licencu za rad i specijalističke radove kao što su električne ožičenje, vodovodne i druge.

Ako je ugovaratelj postane insolventan ili umre ili nestane, osiguranja će vam osigurati naknadu. Osiguranje pruža pokriće za druga područja i faktore kao što je mana u izgradnji strukture za šest godina od završetka rada, grešaka u ne-strukturalne elemente za dvije godine od kada je posla je završen, kršenje statutarnih jamstvo, pronađene greške u dizajniranju zgrade, cijene smještaja u doba alternativne aranžmane, u paketu s neprikladnim home komponentama i materijalima i još mnogo toga.

0 comments: