Putničke osiguranje od nezgode

Posted by Kate Sheen at 3:39 AM

Tuesday, March 24, 2009

Pripravništva, polje studija i drugih aktivnosti na otvorenom imaju značajnu ulogu u studentski život. Ako student pati od bilo kakve povrede ili bilo koje nesreće, studentska putovanja osiguranje od nezgode je određeno od strane CSU sustav. U pokrivenost za studentska putovanja osiguranje od nezgode je produžen ako dovoljna pokrivenost nije određeno od strane zdravstvenog osiguranja koje provodi od strane učenika. Studentska putovanja osiguranje od nezgode je u planu za pokrivenost i koncentracija toga.

Sastavljen od studenata CSU onih studenata navedenih u Prošireni program obrazovanja imaju pravo na studentska putovanja osiguranje od nezgode. U pokrivenost i prednosti uključuju pokrivenost za slučajnog gubitka vida, sposobnost slušanja, appendages i život zajedno sa medicinskim isplatu za sve vrste medicinske skrbi, liječnik, bolnica boravak, kirurgije i drugih medicinskih troškova. Sve prednosti su izuzete ako bilo koja vrsta ako bakterijske infekcije je prouzročio, ali ne s obzirom na bilo koji slučajan ozljede ili trovanje hranom.

Dio-vrijeme, privremeno i redovito zaposlenih na sveučilištu su kvalificirani za putovanja osiguranje od nezgode. Sveučilište plaća za cijeli obuhvat pod putovanja osiguranje od nezgode. Ovaj plan nudi osiguranje politike u slučajevima komadanje ili smrt uzrokovana nezgoda na putu za sveučilišne namjene udaljeno od baze zapošljavanja. U collectable koristi se samo u slučaju nesreće nastupila u roku od godinu dana od dana nesreće.

Komadanje je disjointing od ruke ili noge preko wrists ili ankles, ili stalni gubitak vida. Za gubitak bilo koji od dva dijela tijela uplaćenih sličan je da korist od smrti. Za gubitak bilo koji dio tijela se zbrojem koji se plaća se polovina od ukupnog iznosa naknada za smrt. Travel ukinuo je osiguranje od nezgode na dan prije odlaska u mirovinu svakog zaposlenika.

Poslovna putovanja osiguranje od nezgode osigurava pokrivenost za komadanje ili slučajna smrt ili zaposlenika koji rade u bilo koje poslovne organizacije, a renomirani putuju za bilo koji službeni svrhu. Osobna putovanja osiguranje od nezgode, također se mogu dobiti za vas i članove vaše obitelji za komadanje i slučajna smrt u bilo koje slobodno vrijeme putovanja.

0 comments: