International travel zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:40 AM

Wednesday, March 25, 2009

Ako ste na putovanju u inozemstvu, morate zasigurno isključiti za internacionalna putovanja zdravstveno osiguranje. Možete osjetiti potrebu hitne medicinske pomoći na bilo kojem trenutku vremena dok ste u inozemstvu. To bi također je postalo rizično ako ste vi ili bilo koji od vaših članova obitelji dobiti ranjenih ili bolesnih tijekom Vašeg putovanja. Pogodno internacionalna putovanja zdravstveno osiguranje će biti vrlo potrebna za vas, ako planirate ići u bilo koji pustinji.

Znači ako rade, provjerite da li su pokriveni vaše standardno zdravstveno osiguranje politika ili ne. Obično, ti bi biti pokriveni od strane primarne politike koja uključuje nesreće, bolesti i evakuaciju, ako ste profesor ili student i imate Kupio niske cijene iskaznica od strane Vijeća na Međunarodni obrazovni Exchange (CIEE). Ali za pokrivanje troškova a pomoćni medicinske zaštite za bolesti su prilično niska.

Također provjerite svoje politike ako ste honorarac i su osigurani. Zdravlje pokrivenost za samostalno zaposlena osoba je dovoljno dovoljno. Wallach Društva i raspodijeliti istaknuto politike, koji nudi dobra pokrivenost za bolesti i nezgode, uključujući hitne evakuacije pokrivenost. Ali ima nekih ograničenja i isključenja, koji se sastoji od apriorna uvjetima. International travel zdravstveno osiguranje za osobe u braku ovisi o njihovoj dobi i pravac. Nastavljajući pokrivenost za turiste koji putuju u Ameriku, a osobe koje su premještanja daleko od domovine, je također dostupna.

Međunarodna asocijacija za medicinsku pomoć za putnike ili IAMAT posvećena je prikupljanje i distribucija informacija o zdravlju cijelog svijeta za pomoć u potrazi za putnike na medicinska pomoć u inozemstvu. Ralo Hitna Travel pruža izuzetan godišnje koristi za ponavljajućeg putnik, iako to nije prikladno internacionalna putovanja zdravstveno osiguranje.

0 comments: