Iznajmljivača osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:32 AM

Friday, March 6, 2009

Stanuješ u iznajmljuje nekretninu i razmišljanja vama i vašem vlasništvu svojstva dovoljno sigurno? Daj ga mislio jednom. Možete li iskorijeniti mogućnost oštećenja ili tajne vaših osobnih stvari oglas ako se dogodi neka nezgoda, hoćeš li imati dovoljno novca da se popraviti ili zamijeniti oštećene ili izgubljene predmete i vrijedne? Ako je vaš odgovor ne, onda jednostavno doći sebi iznajmljivača osiguranja koja će osigurati da se vaši mirni ako je nesreća ne dogodi.

Vaš je zemljoposjednik osiguranje pruža pokriće za fizičke i strukturni aspekt zgrade u slučaju štete od požara ili druge takve nepredviđene slučajeve. Ova osiguranja ne osigurava pokriće za svoj osobni imetak koji imate kao što su električne gadgete, sportska oprema, nakit, namještaj, slike, knjige i mnoge druge. Iznajmljivača u osiguranje ispunjava ovu prazninu i proteže pokriće za sve one kućanskih predmeta vrijednih za vas.

Iako se štete zbog prirodne nesreće poput potresa i poplava i klizišta je obično isključeni iz politike, iznajmljivača osiguranje daje pokriće za mnogim drugim područjima kao što su oštećenja i gubitka imovinu i imovinu zbog Fire, tuča, oluja, munja, vandalizma, Smoke i krađe i Riots i civilnih nereda, automobila i zrakoplova, pada predmeta i još mnogo toga.

Politike i štiti vas od odgovornosti u slučaju tužbe tj. ako oštećenje imovine uzrokovati ozljede ili drugima u bilo kojem dijelu svijeta; nećete morati snositi troškove naknade i obložiti je ozlijedio datoteke slučaju protiv tebe, iznajmljivača Osiguranje će pružiti zaštitu. Ostale vrste zaštite uključuju Korice za dodatnih troškova, ako boravite u hotelu zbog šteta u vaš dom, ako vaš odriješiš pripadnosti dok putuju; ako vaš gosti su povrijeđeni. Iznajmljivača osiguranje je obično vrlo jeftini te stoga može biti bilo koja pruža vas bez obzira na svoju financijsku ograničenja.

0 comments: