Putnik osiguravajuća

Posted by Kate Sheen at 3:39 AM

Monday, March 23, 2009

Putnik osiguravajuća je kratkoročno osiguranje koje pokriva najčešće bolesti i ozljeda koje svibanj pojaviti nakon što ste kupnje police osiguranja i kada ste daleko od svog doma zemlji. Uobičajeno je da pokriva sve medicinske disbursements uključujući posjeta liječnika, bolnica zapisi, propisane lijekove, kirurgiju troškova, laboratorijske testove, X-zrake i druge medicinske troškove. Plan Putnik osiguravajuća ne obično uključuju apriorna uvjeti i medicinski troškovi imaju pravo samo za one bolesti ili povrede koje su se dogodile nakon kupnje police osiguranja.

Putnik osiguravajuća dostupan je u svoju zemlju, kao u SAD-u. Ako kupiti vaš putniku osiguranje od SAD-a, vi ste sigurno dobiti neke prednosti.

Putnik osiguravajuća nudi vam:

Maksimalni * izbor putovanja osiguranje politika
* Jeftini i pristupačne planovi
* Međunarodni Pokrivenost
* Stručni pomoć od ovlaštenih brokera osiguranja


Vi možete dobiti neposrednoj osiguranje citati i odmah kupiti Putnik osiguravajuća s bilo koje putovanje osiguravajuća društva. Ali prije nego što odaberete bilo kojeg Putnik osiguravajuća plana, usporediti različite osiguranje citate temeljito. Morate kupiti putnik osiguranje od pouzdan i cijenjen posrednik koji vam može dati mogućnost brojnih planova osiguranja promisli i mogu vam najpovoljnijoj plan. Vaš plan osiguranja mogu biti na snazi od datuma polaska na put i možete prekid dan kada stigne u svoju zemlju. Tako možete dobiti pokrivenost za svoju medicinsku disbursements na Vašem putovanju.

Godine različite vrste osiguranja putnik može se pristupiti na jednom putovanju, pa čak i jedna godina više-izleta, pa čak i za skupno putovanje. Jedinstveni izlet može biti u trajanju od 5 dana ili čak godinu dana. Na jednom godišnje multi-putovanja je ograničena na turnejama, svaki put se od 30 dana. Za grupe putovanje možete odlučiti za vaš putniku osiguranje od kupiti za samo 5 dana ili čak godinu dana.

0 comments: