Osiguranje stana

Posted by Kate Sheen at 3:32 AM

Saturday, March 7, 2009

Kao i svi osiguranja, Osiguranje previše daje garanciju da Vam uz financijsku naknadu u vrijeme nastanka nekih nepredviđenih događaja. Ali osnovna razlika između Home osiguranje i sve druge osiguravajuće leži u poklopac i pogodnosti koje pruža. Biti polica osiguranja imovine, osiguranje Početna pokriće proteže se za svoju imovinu koja je svoju kuću kad nagli gubitak odvija zbog krađe r nesreća u kući.

Tu je možda i nije jedan od nas tko želi štetu našeg ljubljena toplo sklonište koje smo dragocenosti i ukrasite sa slikama i brojne druge takve podatke za svoje uljepšavanje, ali 'woulds, coulds i IFS' uvijek ostaju. Dakle, kako bi svoje mišljenje bez dodatnih financijskih napetosti, osobito onima koji svibanj dogoditi se našto te morati platiti paušal iznosa za popravak oštećenja zbog nepredviđenih okolnosti, uvijek je poželjno da svoje kuće i njezinih stvari osigurana.
Osiguranje je pravni ugovor i sudionici ste kao osiguranik i osiguranje Provider kao osiguratelj. Vi platiti osiguratelj određeni iznos premije s vremena na vrijeme da žive i do troškova police osiguranja koja pruža financijsku zaštitu poklopac za svoj dom i njegove stvari protiv nesreća zbog požara i krađe. U povratku, ako je vaš dom je oštećena u vrijeme za koje je pravilo primjenjivo je osiguratelj će vam dati financijske koristi, platite vas iznos koji je dogovoren u toku finalizacija ugovora

Home osiguranje traje neko vrijeme, obično nekoliko godina, a također premije svibanj varirati prema postotku faktor rizika vaše kuće. Obično prirodne nesreće nisu pokrivene Home osiguranje politike početak osiguranja, ali posebna pravila mogu se kupiti za štetu zbog poplava i potresa. Obično su područja pokrivena ili stvari koje su u politici i sama dajući vam popis stvari koje će biti pokriveni od strane politike i one koji neće biti pokrivena.

0 comments: