Putničke zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:41 AM

Friday, March 27, 2009

Iako ide na Vaše putovanje iz snova, ti sigurno ne isplanirati sami ili članovi vaše obitelji dobivanje bolestan ili povrijeđen. Nećete ljubav misliti na to protivnički stvari može dogoditi dok putuju. No to je istina da svaki put kad ste na putovanju, rizik da se bave. Zemlje, najveći dio zdravstvenih osiguravatelja ne odobri odgovarajuća putovanja zdravstveno osiguranje. Oni također ne očekuje nude medicinsku evakuaciju koja pokriva zadužen za prijevoz nosi kritički povrijeđeni ili bolesnih osoba, te međunarodna otkaza putovanja.

Nedostatak ili izostanak putovanja zdravstvenog osiguranja mogu napraviti situacija pogoršati. Svaki putnik treba da kupnja putničke pogledu zdravstvenog osiguranja prije putovanja na bilo kojem mjestu daleko ili blizu, kao putovanje zdravstveno osiguranje curtails ekonomske opasnosti od nezgoda i nepredvidivih krize.

Možete pristupiti i hitnih zubarske medicinsku pomoć, oštećenja ili krađu prtljage, koristi za gubitak, hitne medicinske evacuations, naknadu za otkaz putovanja i izleta poremećaj i sigurnost protiv putovanja nesreća. Postoje razne kategorije putovanja zdravstvenog osiguranja koje uključuju:

* Medicinski disbursements
* Apriorna uvjeti
* Hitna evakuacija
* Repatrijacija ostaje
* Putno otkaza
* Putno prekida
* Putno kašnjenje
* Zrakoplovnih nesreća
Izgubljena prtljaga *
* Terorizam


Više tvrtki predstaviti različite standardizirane stope za zdravstveno osiguranje putovanja politike. Dakle, morate usporediti različite stope koje nude različite kompanije za putovanje zdravstvenog osiguranja pokrivenosti. Pročitajte o zdravstvenom osiguranju putovanja politike koje se ove kompanije za osiguravanje da se sve pokrivenost vrste su uključeni u politiku ponudio. Prije izrade svoj um, razgovarajte sa svojim prijateljima i članovima obitelji o bilo kojem osiguratelj koga i oni znaju kako i raspitati se detaljno o uslugama koje su za availed iz koje osiguratelj.

Također provjeriti osiguranja poduzeća potrošača usluga broj bodova i fiskalne statusa korisnika na web stranicama. Odaberite takav osiguratelj na koje se možete osloniti, bez brige.

0 comments: