Smjer zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:51 AM

Friday, April 10, 2009

U tim danima nesigurnosti, dobivanje sebi zdravstveno osiguranje će biti korisno pokazati da u svakom trenutku vremena u vašem životu. Veći zdravstveno osiguranje naporima za vas i vaše obitelji s mirni kao u vrijeme teških i opasnih bolesti ili nesreće, nećete morati platiti za cijeli medicinske troškove i time ćete biti spremljeni od krajnosti financijskih teškoća. Veći zdravstveno osiguranje će omogućiti pokrivenost za mnoge od medicinski povezanih područja i dati vam koristi tisuća dolara u susret medicinske hitne slučajeve.

Iako je cijena ovog osiguranja mogu dokazati da se znatno visok od neke druge medicinske i zdravstveno osiguranje planira, visoka isplata osigurat će sada blagodati veći iznosi kasnije u vrijeme potrebe. Možete kupiti na web-Glavne zdravstveno osiguranje direktno iz osiguravajućeg društva uz pomoć licenciranog agenta ili online putem interneta za osiguranje sučelja. Ali prije kupovine majora zdravstveno osiguranje morate osigurati uvjete i pravila su primjenjiva u državnoj ste trenutno borave u ili vam predložiti da žive u bliskoj budućnosti.

Kako bi se pravo na majora polica zdravstvenog osiguranja, od vas se zahtijeva da zadovoljavaju određene kriterije. Ako nisu obuhvaćeni skupinom plan, ako ste nezaposleni koji traže posao, u mirovini, samostalno ili honorarnih zaposlenika možete podnijeti zahtjev za majora zdravstveno osiguranje. Ali prije bili podobni za kupnju ili politike kako bismo vam tvrde, od vas će zahtijevati da ispunite obrazac za prijavu navodeći cijeli medicinske povijesti, a vaša informacija je neadekvatna, bit će u diskreciji od osiguravajućeg društva za odbaciti vaše zahtijevati.

U cijenu Vašeg majora zdravstveno osiguranje ovisi o mnogo čimbenika, od geografskog položaja svog prebivališta, vaše dobi i spola, hoće li osiguranjem je za odrasle ili dijete. Kao što je vaše dobi povećava, troškovi Vaše osiguranje će također biti visoke, a kao osiguranje ove je da se svaka obnovljenu godine, premije uvelike variraju sa svake godine prolaze. Morate se također dobiti veliku zdravstveno osiguranje koje će se pod uvjetom koristi i izvještavanje za razdoblje od najviše vremena kako bi se izbjegla opasnost od osiguranja istječe u vrijeme kada je ona potrebna većina.

0 comments: