Pustolovna putovanja osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:50 AM

Wednesday, April 8, 2009

Svaka osoba želi provesti odmor na svoj izbor. Rijetki žele samo opustite se na bijeloj pješčanoj plaži i drugih sudjelovati u sportskim i avanturističkog oživjeti aktivnosti na sebe. Ako previše želite izaći za provođenje avanturističkom odmor trebali isključiti za pravilan pustolovna putovanja osiguranje. Dosta pokrića mora biti određen od strane vaše osiguravajuće društvo u svakom slučaju hitne medicinske pomoći. Vi svibanj i suočiti se s ozbiljnim financijskim posljedicama ako nisu pokrivene pogodno za svoj avanturistički odmor. Neki su osiguravajuće tvrtke automatski uključuje sportski i avanturistički sadržaji u njihovu pokrivenost. Ali najviše od osiguravajuća društva ne pokrivaju čak i mnogo osnovnih aktivnosti kao što su jedrenje na dasci i mlazni skijanje.

Sa svake opasne aktivnosti, rizik od pojave bilo sudbonosno incidenta povećava. Tako je samo dobiti avanturu osigurani pod putovanja osiguranje od uplaćene mali iznos, i sudjelovati u bilo kakvu avanturu. Neki od rekreativnih aktivnosti koje su automatski uključene u standardne pustolovna putovanja osiguranje politika su:

* Badmintonski
* Streličarstvo
* Bungee jumping
* Kanuom
* Plivanje
* Snorkelling
* Surfanje
* Trekking
* Voda rafting
* Windsurfing


Bez dodatnog plaćanja za premium je potrebno za uključivanje ove pustolovne aktivnosti.

Odjeljcima na nezgoda i osobnu odgovornost izuzeti pokrivenost za ove sljedeće rekreacijske aktivnosti, koje su inače pokriveni od strane osiguranje politika bez dodatnog plaćanja premije za:

* Boks
* Nogomet
* Planinarenje
* Trekking
* Jahanje
* Kajak
* Jet skijanje



Uz plaćanje dodatne premije za različite aktivnosti avanturu koja može biti obuhvaćena u okviru Pustolovna putovanja osiguranje su:

* George šetnju
* Visoka ronjenje
* Letenje zmajem
* Konj skakanje
* Rock climbing
* Parasailing



Sve ostale pustolovne aktivnosti, koji nisu uključeni u gore navedene liste se obično uzima kao opasni aktivnosti i obično nisu obuhvaćeni pod pustolovna putovanja osiguranje bez odobrenja i opredjeljenost za izdavanje tvrtka u trenutku prodaje politike u zamjenu za dodatnih premija i promjene u poklopac.

0 comments: