Putničke branič osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:43 AM

Thursday, April 2, 2009

Putničke branič osiguranje pogodno je međunarodna dugogodišnji medicinske zdravstvenog osiguranja. Putničke straže osiguranje pruža izvanredan servis za američke kupce koji žele nastaviti svoje zdravstvene police osiguranja na njihovom putovanju. Putničke branič osiguranje nudi vrijedne izvještavanje za svoje korisnike, kao i njihovim obiteljima. Putničke branič pokriva osiguranje putnik iz vremena on ili ona departs iz njegove ili njezine kuće dok on ili ona vraća.

Putničke branič osiguranje je godišnja i neiscrpan politika obuhvaća veliki medicinski i sveobuhvatne pokrivenosti unutar njihove zemlje, kao i izvan njihove zemlje. Ona nudi maksimalna ograničenja za pokrivanje medicinskih troškova, uz dodatne pogodnosti, ako je politika kupio u roku od četrnaest dana od svoj prvi depozit za putovanje. Te prednosti obuhvaćaju stečaja, "promjenu uma" i apriorna medicinske uvjete. To vrijedi za sve vrste pokrivenost uključeni u politiku.

Iznos za pokrivanje putovanje Otkaz mora biti isti za bespovratna dijelovima svako putovanje organizacija koja se isplaćuje pred putovanje ako želite dobiti na odricanje od apriorna medicinske uvjete. U osiguranika trebali biti zdravstveno sposoban za potez.

Postoje različite vrste koje nude pokrivenost Putničke branič osiguranja su:

Zaštiti * Assist: Ova omogućuje standardni pokrivenost, koji je ispravan za gotovo sve odmor putovanja.


* Pack 'N Go: Obavlja pokrivenost za avio karte sa dodatnih pogodnosti.


* Cruise Tour & Travel: To obuhvaća putovanje prekida, otkazivanja i hitne medicinske isplatu.


* Cruise garda: Ona pruža mogućnost za krstarenje osiguranje programe.


* Putničke garda Et: To je najjeftiniji paket Putničke garda osiguranje.


* Let garda: To znači Slučajna Umiranje i komadanje osiguranje.


* Putničke Pravo Godišnje: nudi pokrivenost za jednu godinu putovanja.


* Sudara štete Pokrivenost: Ovaj tip Putničke garda osiguranje nudi mogućnost jeftinog i osiguranje nudi najam automobila tvrtke.


* Studentski garda: To osigurava pokrivenost za prevođenje i tumačenje usluga, izgubljeni dokumenti, otklanjajući Bond potpora, Torba Trak, hitne medicinske Prijevoz, medicinskih i zakonskih prijedloga.


* Diljem svijeta zdravstvo: nudi zraka karte pokrivenosti s dodatnih pogodnosti.


* Putničke garda Et Prošireno: To grantovi pokrivenost besplatno za djecu dobi ispod 16 i za svaku odraslu osobu koja kupi taj plan.

* Ulaznice za zaštitu zraka: Pokrivenost za zrak karte s dodatnih pogodnosti, uz pokrivenost od naplaćivati za promjenu karata je također osigurava Putničke garda osiguranje.

0 comments: