Osiguranje travel zraka

Posted by Kate Sheen at 3:45 AM

Monday, April 6, 2009

Osiguranje zraka nužna je putovanje za putujući daleko ili blizu. Osiguranje travel Vam nudi zraka sigurnost tijekom razdoblja. To daje pokrivenost za niz stvari, uključujući odgode putovanje, putovanje otkaz, izgubljena prtljaga, otkaza leta, slučajnu smrt, let nesreće i hitne medicinske potrebe. Za availing osiguranje zračnih putovanja morate odgovoriti na nekoliko pitanja lako.

Razne vrste osiguranja zračnog putovanja mogu biti od velike pomoći tijekom razdoblja krize, posebno u razdobljima hitne medicinske krizu prije ili na Vašem letu. Trenutno brojne osiguranje zračnih putovanja izbora dostupni su u skladu s Vašim potrebama. Za dobivanje ove vrste osiguranja, morate kontaktirati prvi stručnjak brokera osiguranja. Možete kontaktirati bilo koju on-line agencija.

Ali svakako je činjenica da su naši pokrivenost za osiguranje zračnih putovanja uključuje na put do zračne luke, kao i od zračne luke. Da bi se izbjegli bilo kakvih uznemiravanja zraka tijekom putovanja, obavezni ste da uvijek nosim svoj identitet kartice s vama za osiguranje zračnih putovanja u svom putovanju, ako ste već odlučili za osiguranje zračnih putovanja.

Osiguranje putovanje zrakom dostupne invalidima također. Osim standardnih vrsta pokrića poput otkaza i izgubio od prtljagu, a drugi tipovi pokrića za osiguranje zračnih putovanja za osobe s invaliditetom, koje treba provjera, su:

* Korice za medicinske isplata koje proizlaze od umanjenja
* Korice ako bilo koji aviokompanija je u mogućnosti da vas na bilo kojoj osnovi



To su u biti označeno kao razne politike ne pružaju pokrivenost za apriorna zdravstvene uvjete. Ako je bilo invalid je nosi kotač stolica ili bilo koje pojedine opreme dok lete, ili bi se moglo zahtijevaju bilo kakve medicinske usluge, u trajanju od te osobe putovanje može biti ukinuto ranije.

U vrijeme rezervacije let, onemogućen bilo koji osoba mora provjeriti da li aviokompanija može nositi vaš oprema. Zatim u slučaju posebno pakovanje je oprema, nekoj zracnoj luci stolica može biti određen u vrijeme check-in.

0 comments: