Obiteljska putovanja osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:44 AM

Sunday, April 5, 2009

Obiteljska putovanja osiguranje nudi pokrivenost za svakoga u obitelji, uključujući osobito, male djece. Ako ste samohrani roditelj putuju sa svojim jare, ili obitelji s četiri člana, razne vrste daje se pod pokrićem u obitelji putnička osiguranja, uključujući otkaz putovanja, putovanje kašnjenje, prtljagu, skraćenje, osobni novac, nezgode, osobne odgovornosti, pravne troškove , Propustili letovi, repatrijacija i medicinske disbursements. Svaka osoba ispod 18 godina smatra se dijete i stope su isti za bilo koji broj djece. Mnoge osiguravajuća društva dozvola jedan neograničen broj djece biti obuhvaćena u okviru obiteljskog putovanja osiguranje politike.

Ne morate dobiti zabrinut o dodatnih troškova ako se vaša cijela obitelj je malo velika. Vaš obitelj će dobiti punu pokrivenost za broj nepredviđen pitanja koja se od strane izvanrednih korisničkih usluga u slučaju bilo kakvih potreba za pomoć u vezi bilo koji na Vašem putovanju. Ukoliko putujete za više od jednom godišnje, kupnji politike godišnje obiteljsko putovanje je osiguranje boljeg opciju od plaćanja za izradu nove politike na svako putovanje. Postoje različite politike koje nude razne putne osiguranje za obiteljsko putovanje osiguranje uključujući pravila za godišnji i jednog izleta.

Kada putovati zajedno sa svojom obitelji, rizik od iznenadan ozljede ili nezgode je uvijek tamo. Koristi obuhvaćena u okviru obitelji putnička osiguranja su namijenjeni optimalna za sigurnost putnika na brodu ili željeznica.

* Prihvat za Minor: To zadovoljava troškove prijevoza djece koja nisu u pratnji netko na svojoj kući. Također se dogovara za prisutno u slučaju nužna.
* Noćni Posjetite: To olakšava u donošenju prijatelja ili člana obitelji na svoj postelje u bolnici, u slučaju da dobijete jako ranjen ili bolestan.
* Hitna Reunion: Ovaj nudi naknadu za obilazak i obuhvata troškova po preporuci doktora za člana obitelji s njima u vrijeme medicinskog prijenosa.

0 comments: