O Kratkoročni zdravstveno osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:51 AM

Saturday, April 11, 2009

Medicinski osiguranje je značilo da vam pokrivenost i osigurati vam u određenom slučaju ozbiljne bolesti ili nesreće na zahtjeve Vas da provedete za medicinske troškove izvan iznos koji možete priuštiti da. Stoga je uvijek preporučljivo da bi sebe i svoj članovi obitelji medicinskog police osiguranja. Ali nije potrebna ste svibanj kupovine maksimalnu isplatu visoke politike koja obuhvaća niz godina kako bi trošak ovo vam puno dok će vam možda neće biti zahtijevaju cijeli iznos u korist. Kratkotrajno zdravstveno osiguranje je formulirao u susret takvim uvjetima, a istovremeno Vam pružiti znatnu financijsku pokrivenost i koristi u vrijeme hitne.

Niska cijena prirodi kratkoročne zdravstveno osiguranje je dodao da je popularnost ovog osiguranje među velikim sekcija američko stanovništvo. Godine premije su znatno niska i može se platiti na mjesečnoj osnovi i taj dozvoljava vam da otkazati usluge u politici na bilo kojem trenutku vremena želite. Kako znati više o Kratkotrajno zdravstveno osiguranje,
Glavni razlika između pojedinačnih druge medicinske insurances a Kratkotrajno zdravstveno osiguranje je da je potonji ne daje pokrivenost za sve pre-medicinski postojeće stanje koje ste razvili prije dođe politika u akciji. Osiguranje daje pokrivenost za one uvjete koje sama pojaviti u vrijeme pedalj na politiku, koja se u rasponu od jedne ili od šest do dvanaest mjeseci ili čak trideset šest mjeseci, što nude nekoliko osiguravajućih društava.

U pokrivenosti uključuju financijske koristi za operacije, lijekovi na recept, posjeti liječnika, ograničena duševne zdravstvene skrbi, terminal za dijagnozu bolesti i drugi. Ali ne svi su podobni za Kratkotrajno zdravstveno osiguranje. Politika je značilo za one od vas koji se mijenja poslove, u potrazi za novim poslovima, privremeno i honorarno zaposlenih, na koledžu ili novi diplomiranih studenata, čeka grupa osiguranje plan i početkom umirovljenike. Neki od Kratkotrajno zdravstveno osiguranje politike omogućuju vam da odaberete Vaš liječnicima i bolnicama i osigurati pokrivenost kao što je dijete samo.

0 comments: