Odmor putovanja osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:43 AM

Wednesday, April 1, 2009

Standardna pravila za odmor putovanja osiguranje osigurava pokrivenost za različite situacije kao što su:

* Medicinski hitne
Medicinska evakuacija *
* Kašnjenje u prtljagu
* Gubitak ili krađu prtljage
* Putno kašnjenje
Neodgovoreni * odlasci
* Slučajna smrt
Otkazivanje * ili smanjenje od izleta
* Otpadanje na odmor
* Osobna odgovornost


Dodatni pokrivenost za odmor osiguranje je također putni nude neke osiguranje politike. Te politike i osigurati dodatni poklopac za ekspanziju za gubitak posla, golf oprema, nevolje disbursements i zimskih sportova acclivities. No morate gledati ili one odmor putovanja osiguranje politike koje obuhvaćaju:

* Putovanja u USA, Japan i Kanada
* Hitna evakuacija
* Dozvola za člana obitelji za prateće ako su bolesna ili ranjeni su i putujući po sebi
* Hitna stomatološka skrb
* Apriorna medicinska stanja
* Trudnoća
* Ograničenje za osobne stvari
* Gubitak novca


To bi bilo bolje ako kupite Vaš odmor putovanja osiguranju prije odlaska na put. Inače, morate proći kroz grob monetarne posljedice ako ne odluče za pravi odmor putovanja osiguranje u pravom trenutku. Osim navedenih pokrivenost, morate provjeriti je li druge važnu vrsta pokrivenosti su uključene u politiku. Ukoliko skini napredne bespovratna iznosa u slučaju Vašeg otkaza Vaše putovanje bilo koji zbog ozljede ili bolesti, unanticipated smanjenje i prirodnih nesreća, to je dobra ako vaš odmor putovanja osiguranje plaća za taj gubitak. To će biti i zgodan amo-tamo ako u slučaju krađe vaše osobne stvari iz sobe vašeg hotela, Vaš odmor putovanja osiguranje plaća za štetu.

Ako rent a car u svom putovanju i ako ga confronts nesreće, koju su dužni platiti za rent-a-car kompanija. Ali ako su pokriveni pod Vaš odmor putovanja osiguranje, Vaše osiguravajuće društvo je trebala nadoknaditi štete.

0 comments: