Putovanja osiguranje

Posted by Kate Sheen at 3:46 AM

Wednesday, April 8, 2009

Ukoliko želite organizirati odmor za određene grupe osoba, morate brinuti o kupnji savršeni skupno putovanje osiguranje, od brige o smještaju i letova. Nekoliko međunarodnih turista nisu dobili dovoljan osiguranja pokrivenosti. Skupo liječenje može dovesti do groba financijskim pitanjima za svoju obitelj. To nije uopće preporučio dozvola vaš broker za osiguranja sastoji dodatnih proizvoda unutar paketa osiguranja koje vam se nude. Čini se da je premija je mali dio ukupne cijene, ali zapravo samo zbog toga, što je znatno skuplje.

Vi ne potrebno platiti više za svoje grupe putnička osiguranja, kao i da je potrebno odabrati odgovarajuće grupe putovanje police osiguranja. U skupini članovi mogu lako dogovoriti osiguranje za njihove pojedinačne politike. No svi članovi možda neće biti pristajete na to pitanje. Pa to bi moglo pridonijeti neke ozbiljne probleme u slučaju bilo kakvih potraživanja se napravi. Prire pojedinačnih pravila za sve članove grupe mogu biti užurbano i težak zadatak za osiguranje planner.

Najlakši put iz ovog problema je da se odluče za grupne putnička osiguranja. Možete koristiti Vašu kombinaciji pogađanje kontrolu garantirati odgovarajuće paket za skupno putovanje osiguranja na više razumnu cijenu.

Putovanja osiguranje osigurava pokrivenost za:

* Bolesti i ozljeda
* Medicinski disbursements
* Internacionalna putovanja zdravstveno osiguranje
* Komadanje i slučajna smrt
* Repatrijacija ostaci
* Hitne medicinske evakuacije
* Neprekidan međunarodne Helpline usluge

Ako je Vaš članovi obitelji su putujući zajedno, oni neće biti uzete u obzir kao grupa za availing skupno putovanje osiguranje. Sljedeće vrste grupe imaju pravo da se odluče za grupne putnička osiguranja:

* Izlet grupe
* Poslovne grupe
Crkva grupe *
* Najviša školskih bendova
* Exchange grupe
Privatni trening * međunarodne misije
* Vlada sponzorirala međunarodni trening misije
* Socijalne i bratska organizacija

0 comments: